Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Vizážistika. Líčení, kadeřnictví, módní styling, grafické návrhy, pořádání přehlídek.

Fitness centrum s posilovnou - kurty na ricochet - spinning - stolní tenis - vířivkoa a sauna - masáže - kosmetik - sportovní výživa.

Sportovně-relaxační centrum: - aerobic - step aerobic - p-class - body styling - power yoga - pilates - spinning - badminton - masáže - solárium. Masáže: - klasická - relaxační - sportovní - zdravotní - alternativní masážní postupy - reflexní terapie.

Thajská masáž je tisíc let staré léčitelské umění původně provozované výhradně mistry v thajských chrámech. Při této masáži je klient na rozdíl od evropské masáže oblečen. Podstatou thajské masáže je znalost energetických drah v těle (meridiánů) a reflexivních bodů na nich umístěných. Masér tyto body protlačuje palci, patou, koleny, předloktím ...

Kadeřnictví s dětským koutkem. Nabízíme dámské, pánské a dětské střihy, brazilský keratin, Provádíme prodlužování vlasů, svatební a společenské účesy. Děti do 10 let ZDARMA ke střihu dospělého. Občerstvení. Jídelní židlička pro děti.

- barevná typologie - líčení a make-up - účesové poradenství vizážisty.

Kosmetika: - permanent, make-up - speciální úprava řas - speciální péče - Hydrasoin - Pure T Skin - Timexpert - Revitase - Termoslim NEW - Belex 08. Masáže: - individuální - tranquility NEW - vypínací zpevňující - lymfatická drenáž - meditační masáž hlavy. Cvičení: - fitness - aerobik - jóga - box, kickbox.

Prodejce solárií megaSun a dalších značek, autorizovaný servis s dlouholetou praxí, výměna a prodej trubic do solárií. Prodej opalovacích krémů Art-Of-Sun, vlastní solární studio. Prodáváme a půjčujeme kosmetické přístroje k bezbolestné liposukci.

Kosmetický a kadeřnický salon.

Služby: - posilovna - sauna - whirlpool - masáže - solária - ergometry.

Sportovní areál pro squash a tenis: - solárium - fitness - půjčovna sportovní potřeby.

Kadeřnický a kosmetický salon EUROSTUDIO - kadeřnictví Goldwell a Redken, kosmetika Rosa Graf, manikúra a pedikúra OPI, Vacupress - odbourávání tuků a celulitidy, Body Styler, solária Mega Sun 4000. Možnost zakoupení dárkových poukazů.

Služby: - masáže - kondiční cvičení - formování a tvarování postavy.

Nabídka stříhání a barvení vlasů, vytváření společenských účesů. Provádění čištění pleti, líčení a manikúry.

Nabídka kadeřnických a kosmetických služeb, provádění manikúry. Provozování solária.

Provádění epilace celého těla orientální metodou. Nabídka kadeřnických a kosmetických služeb, rekvalifikačních kurzů péče o pleť a masáží.

Squash Kunratice: - squash - posilovna - solarium - spinning - stolní tenis - fotbálek.

Nabízíme: - masážní, vizážistické, kosmetické či aromaterapeutické služby.

Kadeřnictví: -dámské -pánské -dětské. Kosmetika: -PAYOT -GERMAINE DE CAPUCCINI. Solárium. Prodej: -kosmetické výrobky -L´ORÉAL PROFESSIONNEL -KERASTASE PARIS. Objednávky telefonem i osobně.