Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Kadeřnictví -holičství -kadeřnické(pánské, dámské, dětské)

Služby: -solární studio. Prodej solária: -domácí -profesionální -veškeré příslušenství.

Služby: -kosmetický salon -péče o pleť,tělo,ruce -depilace elektrolýzou -odstraňování cévek -permanentní makeup.

Profesionální vlasové služby - kadeřnictví pánské, dámské, dětské.

Nehtová modeláž, manikůra, pedikůra, depilace

Provozuji mokrou pedikuru skalpelem.Odstranění mozolů, kuřích ok, otlaků, které mohou působit negativně na organismus a způsobovat bolest nejen nohou. Nechte ulevit nohám při pedikuře-mokrá pedikůra, masáž nohou, poradenství. I VAŠE NOHY MOHOU MÍT KŘÍDLA!Pedikuru i masáže mohu provádět i v pohodlí Vašeho domova.

Nabízíme 2x squash, 2x solárium, spining, tělocvična, sportbar, sportovní přenosy s kvalitním obrazem a ozvučením. Příjemné posezení se zahrádkou. Zajišťujeme také aerobic, zumbu, cvičení pro děti a spoustu jiných možností.

Služby Fitness Petra: - posilovna - solárium - prodej výživových doplňků - spinning - osobní trenér - TUK-FUK - StepAerobic - Schwinn - Wild cat - cvičení s cvičitelkou - bohatě zásobený bar Dále nabízíme různé kosmetické výrobky, sportovní rukavice a další.

Provádíme: - masáže u Vás ve firmě nebo doma. Klasické masáže nebo lymfodrenážní masáže pomocí specializovaného přístroje.

Bailine - norská metoda, která pomáhá ženám pečovat o své zdraví a tělesnou kondici. Cílené formování postavy. Medicinální pedikúra. Přístrojová lymfatická drenáž. Kosmetika. Mediciální pedikúra. Nehtová modeláž. Správná výživa, zdravý životní styl.

- kadeřnictví - vizážistika - masáže - japonské tetování