Péče o tělo zahrnuje nejenom kosmetické salóny, ale také prodej kosmetických potřeb ale také ambulance estetické medicíny a ordinace plastické chirurgie. Masážní a rehabilitační centra, sportovní zařízení a další místa dokážou udržovat vaše tělo v kondici.

Kadeřnictví - účesy pro každou příležitost - melíry, přelivy, barvení a odbarvení - trvalé ondulace, zábaly - foukaná, vodová ondulace - stříhání pánské, dámské i dětské - prodlužování vlasů Balmain Paris - vlasové poradenství

Služby: -kosmetika -španělská kosmetika -depilace -speciální ošetření očních partií -denní a večerní líčení -manikúra nehty modelování -peeling, masáže a zábaly rukou.

Výklad z karet Andělská terapie Masáže

Solární studio BRONZ: -solária produkují pouze UV záření "A".

Služby: -sauna -masáže -občerstvení.

Kadeřnictví: -kadeřnické služby.

Tetovací studio: -tetování černobílé, barevné, UV barvy -opravy starého tetování -piercing -airbrush tattoo -návrhy motivů.

Služby: -solární studio. Prodej solária: -domácí -profesionální -veškeré příslušenství.

Profesionální vlasové služby - kadeřnictví pánské, dámské, dětské.

Provozuji mokrou pedikuru skalpelem.Odstranění mozolů, kuřích ok, otlaků, které mohou působit negativně na organismus a způsobovat bolest nejen nohou. Nechte ulevit nohám při pedikuře-mokrá pedikůra, masáž nohou, poradenství. I VAŠE NOHY MOHOU MÍT KŘÍDLA!Pedikuru i masáže mohu provádět i v pohodlí Vašeho domova.

Služby: -kadeřnictví Prodej: -kosmetika LOREAL, SCHWARZKOPF.

Kosmetický a kadeřnický salon. Kadeřnictví: -dámské -pánské -dětské -módní tónování, speciální střihy. Kosmetika: -odborné kosmetické ošetření -profesionální líčení -manikůra, pedikůra nehty modeláž, zdobení -zábaly -masáže všeho druhu -klasické a reflexní masáže.

Kadeřnictví: -pánské, dámské, dětské.