Personální agentury vám pomohou najít ideální pracovní místo. Agentura vás bude informovat o volných pracovních místech, vyvíjet vaši kariéru, pomáhat vám ve změně zaměstnavatele a získat lepší pracovní místo. Najít práci tímto způsobem nebude problémem.

CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Nemáte čas hledat nové zaměstnance? Potom se neváhejte obrátit na naši firmu, která se zaměřuje na personální služby. Naší specializací je zajišťování pracovníku v oblasti nástrojářství a strojírenství. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a můžeme Vám zaručit ty nejlepší služby. Sídlíme na adrese Hetlín 10, okres Kutná Hora.
CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Nabízíme personální a poradenské služby.

Pracovní a personální agentura Nepfil Company s.r.o

Mezinárodní personálně poradenská společnost poskytující služby executive search, personálního auditu a coachingu. Zabýváme se obsazováním pozic středního a top managementu. Jsme zakládajícím členem nadnárodní skupiny AltoPartners, která sdružuje nezávislé executive search společnosti a působí v 31 zemích světa.

-Výroba strojů a zařízení -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování technických služeb -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Zprostředkování obchodu ...

Zprostředkování kvalifikovaných OSVČ všeho druhu.

Personální agentura. - vyhledání a výběr pracovníků - personální poradenství

Nabídka práce v oblasti wellness průmyslu, práce s klienty v oblasti výživy, sportovní výživy a péče o pleť. Možnost práce z domu na HČ i VČ. Propracovaný školící systém, možnost kariérního růstu, flexibilní pracovní doba.

Služby: - personální audit - implementace HR procesů - pracovně-právní poradenství - výběr zaměstnanců - fúze, akvizice - outplacement - krizový management.

Zprostředkování - pobyty eu - pair

Personální agentura - kvalifikace pomocné a montážní dělníky, jeřábníky, skladníky, zámečníky, operátory ve výrobě Prodej - hutní materiál ocelové trubky, plechy, výpalky, profilová ocel, tyče, výkovky

Daňové poradenství a služby Oceňování podniků a majetku Právní poradenství Personální poradenství a nábor pracovníků Sdružení PRO zahraniční investice

Komparsní a castingová agentura zastupující: - herce - modely - hostesky. Specialuzuje se na obsazování velkokapacitního komparsu.

Naše agentura se zabývá hledáním pracovních sil a zprostředkováním zaměstnání. Evidujeme proto volná místa v Praze, především v oblasti maloobchodu a automobilového průmyslu.