Personální agentury vám pomohou najít ideální pracovní místo. Agentura vás bude informovat o volných pracovních místech, vyvíjet vaši kariéru, pomáhat vám ve změně zaměstnavatele a získat lepší pracovní místo. Najít práci tímto způsobem nebude problémem.

CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Nemáte čas hledat nové zaměstnance? Potom se neváhejte obrátit na naši firmu, která se zaměřuje na personální služby. Naší specializací je zajišťování pracovníku v oblasti nástrojářství a strojírenství. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a můžeme Vám zaručit ty nejlepší služby. Sídlíme na adrese Hetlín 10, okres Kutná Hora.
CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Pracovní agentura. Služby,zprostředkování: -Au-pair pobyty po celé Anglii. Možnost výběru rodiny dle: -stáří jejich dětí -místa jejich bydliště,lokality. Neplatíte žádné registrační poplatky, stačí základy angličtiny.

Služby,provozování: -zprostředkování práce -pracovní,personální agentura.

Personální agentura. Zprostředkování práce jednotlivcům i firmám.

Organizační poradenství Personální poradenství

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví -Výroba pilařská a impregnace dřeva -Přípravné práce pro stavby -Velkoobchod -Zprostředkování služeb -Správa a údržba nemovitostí -Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti -Povrchové úpravy a ...

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Pěstitelské pálení -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Výroba a opravy obuvi, brašnářského a sedlářského zboží -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, ...

Personální, pracovní agentura: -zprostředkování: -práce na trvalý pracovní poměr -dočasná práce -brigády -testování uchazečů o zaměstnání -Outplacement-přemísťování pracovníků -Outsourcing-personální administrativa.