V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby - implementace CRM informačních systémů. Kancelář: - adresa: Kout 19, 278 01 Kralupy nad Vltavou.

Zámočnícke práce. Sprostredkovanie obchodu. Montáž a servis elektro-mechanických zariadení. Poskytovanie informačných služieb prostredníctvom výpočtovej techniky. Poskytovanie software - predaj hotových programov na základe zmluvy s autorom. Kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi v rozsahu voľnej živnosti. Kúpa tovaru za ...

Činnost: - outsourcing IT služeb - projektování a správa počítačových sítí a stanic - administrace serverů, firewallů, Cisco routerů - virtualizace a cloudové služby - školení....atd.

Poradenská a konzultantační činnost - implementace informačního systému SAP - převod řeči do textu

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopů - programování.

Služby: - webhosting - správa počítačových sítí, serverů - zálohování dat - SEO optimalizace, copywriting.

Návrh, vývoj, provoz: - webové stránky - aplikace

Služby - zhotovení aplikací pro prostředí MS-Windows a řešení webových služeb - nabízíme komplexní řešení pro bankovní registr.

Služby: - správa sítí a informačních technologií - dodávka, instalace HW, SW - tvorba webových stránek

Služby: - tvorba webové stránky, e-shopy, redakční systémy - SEO - programování - grafika - správa sítí

Služby: - tvorba webových stránek - webdesign - správa počítačových sítí.

Výroba: - malosériová výroba knih - malonákladový tisk - knižní vazba, knihárna - reklama, reklamní předměty - letáky, prospekty, katalogy, brožury, časopisy, knihy. - vydavatelství, digitální nakladatelství. Výroba, tvorba: -www stránky.

Vývoj, prodej: - hardwarové i softwarové zázemí pro školy, školky, dětské domovy a další školská zařízení všech typů.

Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod) Počítačové služby Čistiace a upratovacie služby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Služby súvisiace s počítačovým ...

Společnost SoftwareONE je jedním z nejrychleji rostoucích poskytovatelů technologických řešení na světě a v České republice působí od roku 2012. Jsme uznávaným partnerem pro přechod do cloudu s našimi vlastními expertními službami, konzultační metodikou a portfoliem řízených služeb.

Duplikace: - hudební a datová CD všech standardních formátů a tvarů na moderní výrobní lince.

Služby - programování - IT služby - grafika, design.

Konzultační a programátorské služby - implementace a úprava systémů SAP.

Činnost: - dodavatelské a servisní služby softwaru One Bridge Mobile Groupware - mikroserie reklamních a propagačních předmětů pro malé firmy i jednotlivce