V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Pixels4Games s.r.o. se zaměřuje na vývoj a publikaci mobilních a počítačových her.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Reklamní činnost. Služby: -grafické práce -tisk a expedice tiskovin -laminace -webdesign

Služby: -poradenská činnost v oblasti počítačů a sítí LAN -webdesign -počítačová školení

Služby: -připojení k internetu Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika

Webdesign, tvorba webových stránek, webových aplikací a desktopových aplikací. Specializace na frameworky .NET a ASP.NET a systémy pro správu obsahu Composite C1 a Umbraco.

Internetový marketing. Služby: - tvorba webové stránky, webové prezentace - webdesign - analýza a redesign stávajících webových stránek - SEO optimalizace internetových stránek pro vyhledávače - PPC reklama - realizace a správa PPC kampaní (google adwords, seznam sklik, facebook)

Prodej: -výpočetní technika -počítače, PC -kancelářská technika (tiskárny, kopírky) -diskety, cartridge -počítačové sestavy -digitální fotoaparáty -mobilní telefony.

Společnost GLOBAL TRADE TECHNOLOGY s.r.o. zajišťuje tvorbu webu.

Společnost STREN TECH s.r.o. provádí služby: Poradenství v Supply Chain Digitalizace & Průmysl 4.0 Poradenství v Procurementu Analýzy a Reporting

-Automatizované zpracování dat -Poskytování software -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Scit, s.r.o. se zaměřuje na správu a outsourcing IT ve firmách, školách a na úřadech a na prodej a servis výpočetní techniky.

Zdeněk Bourek se zaměřuje na výrobu, instalaci, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení.

VPS servery, dedikované servery, server housing, hosting, virtuální servery.

Lukáš Trna se zaměřuje na tvorbu webů, e-shopů, reklamní design, copywriting a hosting.

Lucie Žůrková se zaměřuje na tvorbu webových stránek, e-shopů, SEO a vývoj informačních systémů.

Dana Policarová se zabývá tvorbou a správou webových stránek, blogů a sociálních sítí.

Mgr. Zdeněk Martínek se zaměřuje na tvorbu webových stránek, manažerských řídících systémů, na internetovou komunikaci a zviditelnění.

Zdeněk Sláma se zaměřuje na tvorbu webových stránek a mobilních aplikací.

Prodej, instalace, dodávka: -kopírky -faxy, tiskárny -smluvní partner PC TRILINE: -výpočetní technika-nová, použitá -zakázkové sestavy PC -pokladní systém pro prodejny Pronájem: -kopírovací stroje i pro neplátce DPH. Likvidace kopírovací a výpočetní techniky.

Služby - návrhy firemní loga - webdesign - malby - obrazy - ilustrace pro děti - vystřihovánky pro děti

Internetové obchody, poradenská činnost, nabídka spolupráce – Internet marketing, síťový marketing, MLM Přírodní produkty pro zdraví a krásu – potravní doplňky, přírodní tělová i obličejová kosmetika, parfémy, Aloe Vera, Colostum, Probiotics, Essens Home Pharmacy aj. Spolupráce s ESSENS

Nabídka webdesignu a počítačové grafiky včetně komplexních reklamních služeb. Navrhuji firemní loga a vizuální styl firmy včetně zpracování grafického manuálu. Vytvořím obalový design, katalogy a další tiskoviny. Správa Vašich www stránek.

Prodej - kancelářská technika Prodej - hardware Připojení k internetu

Společnost K-net Team Ostrava, s.r.o. poskytuje IT služby - cloudové, IT outsorcing, IT consulting další.