V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Designová a marketingová agentura - webdesign - internetová prezentace - grafický design.

Služby: - proces management - optimalizace procesů - obchodní poradenství - prodej a podpora online CRM systému BPMonline

Dodávka, prodej: - software NemKalk pro oceňování nemovitostí.

Jsme Revolgy, nezávislý expert na poskytování cloudových služeb pro firmy. Měníme firemní IT a způsob práce dnes již ve více než 1400 společnostech v 10 zemích Evropy.

Počítačové služby Uskutočňovanie stavieb a ich zmien Oprava a kontrola požiarnych hydrantov Oprava a kontrola požiarnych vodovodov Prípravné práce k realizácii stavby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti Projektovanie a konštruovanie elektrických zariadení Služby súvisiace s ...

Služby IT -internetové připojení - servis PC - levné volání - optické připojení. Finanční poradenství - vedení účetnictví - úvěry, půjčky - pojištění. Služby - catering - výuka tance - organizace kulturních akcí.

Služby: - tvorba webové stránky, e-shopy - programování

Činnost: - tvorba webových stránek - animace - webdesign - marketing - vývoj aplikací

Opravy, servis - počítače, notebooky - správa PC.

Služby: - poskytovatel internetového přípojení - VoIP telefonie - televize.

Služby: - vývoj software Prodej: - výpočetní technika - software

Služby: - účetnictví - kurzy, školení počítače - IT služby - vývoj software

Návrhy, projekce, dodávka, montáže, instalace: -řídicích systémů zejména v oblasti CZT*, TZB* a energetice. Inženýrské služby v oblasti řízení, měření a regulace. Aplikační programy řídicích a monitorovacích systémů.

Služby - webdesign - grafické práce - reklamní tiskoviny - firemní design.

Vývoj, dodávka: - software pro lékaře, prodejny zdravotnického materiálu, domácí péči

Dodávka, prodej: - programové vybavení ke zpracování mezd, účetnictví a majetku - výpočetní technika Služby: - účetnictví

Služby: - animace - vizualizace - tvorba webových stránek - grafika - postprodukce

Reklamní agentura: - velkoplošný, digitální, ofsetový tisk - tworba webových stránek a e-shopů - pronájem reklamních ploch displejů.

Služby: - SEO optimalizace - tvorba webových stránek, internetových obchodů - správa PPC kampaní - hostingové služby.

Prodej, maloobchod: - počítače, PC, notebooky, netbooky - kancelářská technika - tiskárny, kopírky, faxy. Služby: - počítačové sítě na klíč - celkový návrh a projekt systému a jeho funkční optimalizace.

Prodej a servis - výpočetní technika. Služby - zálohování a obnova dat - bezdrátové sítě - strukturovaná kabeláž - IT poradenství - vývoj software na zakázku - tvorba www stránek.

Činnost: - vývoj software na zakázku.

Služby: - grafika - design - tvorba webových stránek - webdesign - loga