V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Tvorba, návrhy: - webdesign - mikroweby - design mobilních aplikací.

Činnost: - propojení podnikových aplikací s internetovými - internetové prezentace - mobilní aplikace - programování

Služby - vývoj software - internetové služby, správa webových aplikací - konferenční činnost, pořádání konferencí.

Činnost: - IT služby - cloudové služby - připojení k internetu Oprava, servis: - počítače - mobilní telefony Reklamní a marketingové služby.

Dodávka: - software pro řízení firem Vision ERP.

Poskytování internetového připojení v České Lípě a okolí. Další služby: webhosting, serverhosting, pronájem virtuálních serverů, kamerové systémy, zprovoznění a správa serverů u zákazníka, tvorba www, strukturovaná kabeláž.

Poradenskou činností v oblasti hardware a software - čištění, oprava a servis výpočetní techniky - instalace operačních systémů, antivirů - realizace počítačové sítě domácí či firemní.

Činnost: - výroba reklamy: - polep vozidel - 3D loga - bannery - samolepky - potisk textilu - grafické studio - návrh webových stránek - pronájem reklamních ploch.

Služby: - webdesign - grafika - redakční systémy - internetový marketing

Služby: - servis výpočetní techniky - poradenství v oblasti IT.

webové stránky pro firmy, obce, mikroregiony redakční systém pro jednoduchou aktualizaci webu profesionální webdesign copywriting (psaní poutavých textů) PPC kampaně (AdWords, Sklik) SEO (optimalizace pro vyhledávače) reporting, analýzy

Vydavatel a distributor výukového a zábavního software.

Služby: -výroba internetových stránek za dobrou cenu -pro menší podniky, živnostníci či jednotlivci, kteří potřebují zviditelnit své aktivity pomocí kvalitní internetové prezentace. Chci web - Tvorba a správa webu, grafika

Projekce, výstavba: -telekomunikačních sítí. Služby: -poskytování internetu. -digitální televize. -VoIP telefonie.

Jsem webdesigner na volné noze. Mohu pro Vás vytvořit čistý a funkční web, který zaujme grafikou, ale především na něm uživatelé snadno a rychle najdou to, co hledají. Protože lidé na internet chodí především pro dobře dostupné informace. Nabízím grafické návrhy a kódování internetových stránek, převedení stránek na redakční systém, návrh textů a ...

Činnost: - tvorba webových stránek - SEO optimalizace - webhosting.

Služby: - ITC poradenství - podpora řízení projektů

Tvorba internetových prezentací pro cestovní agentury a kanceláře.

Služby: -poradenství, konzultace a servis v oblasti hardwaru a softwaru -správa, administrace síte -opravy počítačů -odvirování.

Služby, výroba: -video -video střihacího programu Sony vegas přelepky na klávesnici s klávesovými zkratkami tohoto programu -natáčení narozenin, svatby, křtiny, maturitní -grafika, grafický návrh a tisk přebalů na CD/DVD nosiče -skenování papírových fotografií, negativů i pozitivů. -registrace domény včetně hostingových služeb -jednoduché ...

Činnost: - grafické služby - tvorba webových stránek - webdesign - fotografické služby - reklamní služby