V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Full servis v oblasti internetového marketingu - www stránky, internetové obchody, SEO (optimalizace pro vyhledávače), správa reklamních kampaní (PPC) a další propagace firem v prostředí internetu. Tvorbu a servis www stránek, internetových obchodů usměrňujeme s ohledem na jeho vstupní a provozní náklady a zejména na Váš zisk a jeho neustálý ...

Programování a vývoj: - aplikací obsluhujících různá automatizovaná zařízení, serverové a komunikační aplikace, výukové interaktivní materiály pro školy Prodej: - hardware - software Školení.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály.

Výroba: -Internetový obchod -Webové stránky -Redakční systém (CMS) -Internetová aplikace -E-learning -Intranetová aplikace Služby: -Analýza a konzultace -Marketing na webu -Copywriting -Grafické služby -Fotografické služby -DTP

Služby: - internetové připojení - připojení k internetu - televize - volání

Služby: - služby v oblasti informačních technologií na míru - vývoj softwaru a aplikací pro výrobní firmy, logistiku, obchodní či marketingové firmy - aplikační podpora - grafické návrhy - outsourcing IT služeb - Apple Support - specifická řešení pro platformu Apple.

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Služby: - IT služby - vývoj webových aplikací a systémů

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopů. Prodej: - počítače, PC sestavy - zabezpečovací technika. Pozáruční servis: - notebooky - monitorů - mobilních telefonů.

Služby: - tisk a kopírování - barevné, černobílé, velkoformátové - reklamní a grafické práce, grafika - potisk triček a textilu - levné vizitky - letáky, katalogy, brožury, banery, prospekty, cedule, etikety, plakáty... - tvorba www - razítka, vazby, laminování atd.

- poskytování software a poradeství v oblasti hardware a software -zprostředkování služeb.

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - software Návrhy a realizace domácích i firemích sítí LAN.

Služby: - připojení k internetu - internetové připojení

Návrh, dodávka, revize, servis: - automatizační systémy, automatizace - programování PLC.

Služby: - poskytování internetu - vysokorychlostní internet - VoIP telefonie.

Kybernetické zabezpečení, správa systému, zabezpečení objektu, kamerové systémy, silnoproudé technologie, slaboproudé technologie

Prodej počítače PC, kancelářská a výpočetní technika.

Prodej počítače PC, kancelářská a výpočetní technika.

Služby: - připojení k internetu - montáž elektronické zabezpečovací systémy, kamery - služby v oblasti IT.

Účetnictví - vedení, poradenství. - účetní a daňový servis - zpracování účetnictví, daňové evidence, mezd a s tím souvisejících agend - zpracováním daňových hlášení včetně zastupováním klientů před orgány daňové správy - podpora, nasazení a prodej ekonomického systému MoneyS3 společnosti Cígler software - prodej a servis výpočetní a ...

Služby: - instalace, správa počítače, servery - realizace profesionální wifi