V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Nabízíme komplexní řešení v oblasti IT. Poskytujeme návrh, realizaci a správu sítí, ukládání a zálohování dat, servis výpočetní techniky a elektroniky, tvorbu webových stránek, audio-video projekty a poradenství, bezpečnostní řešení, projektové řízení, vzdálenou podporu i výjezdy techniků.

Vývoj - knihovnický software RAPID LIBRARY, ADVANCED RAPID LIBRARY Implementace - knihovnický software RAPID LIBRARY, ADVANCED RAPID LIBRARY.

EXPERIA GROUP s.r.o. je českou soukromou společností, která poskytuje expertní služby v oblasti informačních a telekomunikačních technologií. Mezi naše klíčové služby patří komplexní outsourcing ICT ve společnostech. Prosazujeme, že každý by měl dělat to, co umí nejlépe. Naši zákazníci jsou výjimeční ve svých oborech. My jsme výjimeční v IT. ...

Činnost: - kovovýroba - frézování - soustružení

Činnost - obchod s výpočetní technikou - servis počítačů a notebooků - správa sítí a serverů - školení a podpora uživatelů - konzultace a poradenství - komplexní outsourcing ICT.

Provozujeme kabelovou televizi, vysokorychlostní internet a IP telefonii na území České republiky. Provozovna: Nádražní 115, 560 02 Česká Třebová

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Prodej kvasného lihu, ...

Činnost: - vývoj software a mobilních aplikací - internetová reklama.

Vývoj: - software - mobilní aplikace.

Služby: - výzkum trhu a veřejného mínění - marketingové a sociální výzkumy - analýzy - vývoj aplikací

Návrh, realizace, montáž: - bezpečnostní systémy - kamery - elektronické zabezpečovací systémy.

Společnost poskytuje komplexní služby v oblasti počítačového vzdělávání, konzultací a podpory informačních a komunikačních technologií. Je držitelem certifikací Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions, Authorized Prometric Testing Center, Akreditované testovací středisko ECDL, Akreditace MŠMT pro provádění rekvalifikací.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, opravy, e-shop: - výpočetní technika, počítače, hardware ekonomický software - kancelářská technika - hry, herní zařízení pro počítače - modemy - komponenty výpočetní techniky - spotřební materiál pro tiskárny - refill sady pro tiskárny - zásilkový prodej - internetový obchod - ...

Prodej, e-shop - poskytovatel internetového připojení, HDTV a VOIP telefonie - vypočetní technika a počítače. - výrobce informačních kiosků

Činnost: - služby v oblasti IT Montáž, instalace: - kamerové systémy - docházkové systémy - alarmy Jablotron.

Jedná se o českou firmu zabývající se tvorbou software, stavbou počítačů, instalací lokálních počítačových sítí, servisními službami, renovací a prodejem baterií..

Poskytování spolehlivých komplexních služeb v oblasti webhostingu a serverhostingu, tvorba serverových řešení (managed servery, clustery, systémy s rozkladem zátěže, databázová řešení) a navazující služby.

Služby - velkoformátový tisk - digitální tisk - webdesign - reklamní předměty.

Dodávka: - systém pro evidenci a management muzejních a galerijních sbírek MUSEION.

Činnost: - tvorba mobilních a internetových aplikací

Služby: - tvorba webové stránky, e-shopy - informační systémy, aplikace - grafické studio

Prodej: - hardware. Servis: - hardware. Poskytování: - připojení k internetu. Realizace: - datové sítě.

Služby: - tvorba webových stránek.

Služby v oblasti informačních a komunikačních technologií - správa sítí - outsourcing - Helpdesk.