V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: - tvorba webových stránek, internetových obchodů - SEO optimalizace.

Služby: - správa počítačových sítí - správa pracovních stanic.

Činnost: - služby v oblasti ICT - ICT poradenství.

Služby: - správa počítačových sítí - datové sítě - tvorba webových stránek Dodávka: - počítače - výpočetní technika

Služby - certifikovaný partner Jedoxu - controlling, plánování, analýza, reporting.

Vývoj navigačního softwaru a navigačních map.

Činnost - největší cloudové úložiště v ČR Ulož.to - hudební server Vivala.cz - webhostingový server Internet Centrum.

Investiční skupina, činnost - personalistika: pomáháme firmám najít ty nejvhodnější zaměstnance - energetika: řízená spotřeba energií a médií - revitalizace stravovacích zařízení ve školách a v nemocnicích - nemovitosti: developerská činnost, výkup nemovitostí - informatika: vývoj a provoz technicky vyspělých aplikací a bezpečnost IT.

Komplexní správa IT (servery Windows/Linux, stanice Windows/Linux, instalace, zaškolení, sítě vč. routerů a WiFi). Software na zakázku. Opravy PC a notebooků. Dodávky hardware na míru vč. konzultací.

Služby: - internetové připojení - hlasová služba VOIP - správa sítí - ITslužby - servis PC

Služby: - webdesign - tvorba webových stránek - prezentace, animace, fotografické služby - ilustrace

Služby: - zakázkový vývoj software - vývoj mobilních aplikací - vývoj web aplikací - outsourcing - školení.

Služby: - připojení k internetu - televize Kuki, HBO GO

Poradenská činnost - IT služby - konzultace rizik, řízení rizik - financování a investice.

Výroba, zavádění, servis, poradenství: - ekonomický, výrobní a logistický software - účetnictví, mzdy a personalistika - dlouhodobý majetek, obchod a sklady - doprava a spedice - terminálová obsluha skladu - informační systém QI

Výroba, zavádění, servis, poradenství: - ekonomický, výrobní a logistický software - účetnictví, mzdy a personalistika - dlouhodobý majetek, obchod a sklady - doprava a spedice - terminálová obsluha skladu - informační systém QI

Online marketing. Optimalizace pro vyhledávače. PPC reklamní kampaně na vyhledávačích. Výroba webových stránek. Sociální sítě.

Speciální počítačky stravenek a tiketů se snímáním a vyhodnocováním čárových kódů - vlastní vývoj a výroba. DNC sítě - management NC programů.. Systém pro monitorování efektivity využití strojů a pro sledování a vyhodnocování prostojů - vlastní vývoj a výroba (MMS - Machine Monitoring System). MMS je aplikace typu MES, která slouží pro ...

Pronájem: -billboardů, bigboardů, štítů ve Zlínském, Olomouckém, Moravskoslezském a Jihomoravském kraji. Grafické práce: -tiskoviny -návrhy a tisk billboardů -návrhy - reklama na štítech domů -loga. Webdesign Tisk: -plakátů, plachet a tiskovin.

Reklamní agentura: -komplexní reklamní služby: -kreativní řešení a marketing -produkce -výroba www -online marketing -provoz mailového serveru -celá ČR