V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: -Návrhy a tvorba webových stránek na míru. -Specializujeme se především na drobné živnostníky -Levný a kvalitní web -SEO optimalizace -Poradenství.

Činnost: - služby v oblasti IT, kyberbezpečnost.

Služby: - peeringové centrum - propojujeme český, slovenský a rakouský internet - propojení internetových sítí

Činnost: - vývoj, prodej aplikace, software pro výběr kandidátů, temping, administrativní a obchodní procesy

Činnost: - IT služby, poradenství - správa Mac serverů - poradenství Apple

Služby: - implementace a podpora produktů Microsoft Dynamics CRM, Microsoft SharePoint, Microsoft AZURE a Microsoft Office 365 IT služby, vývoj: - zakázkový software - systémová integrace - Business Intelligence

Webdesign. Tvorba firemních a soukromých internetových prezentací.

Služby: - internetové připojení - vysokorychlostní internet, WIFI -neomezené stahování, žádné závazky smlouva na dobu neurčitou. Oblast Strážnice.

Reklamní činnost - návrhy designu - výlohy, cedule, orientační systémy - tisk - 3D loga, nápisy - cedule, billboardy, trika s potiskem - grafické návrhy - webdesign - polepy aut.

Činnost: - služby v oblasti ICT - zabezpečení komunikační infrastruktury.

Výpočetní a kancelářská technika: - kopírky - multifunkční zařízení. Tvorba aplikací na zakázku: - DeCe HOTEL, DeCe SKLAD, DeCe ÚČTO, restaurace.

Management Data Praha se specializuje na poskytování komplexních služeb souvisejících s prodejem specializovaných řešení pro finanční i velké firemní instituce. Služby: - AML-SW pro detekci praní špinavých peněz - SAFE WATCH - SW pro elektronické bankovnictví - MULTICASH - SW pro centralizaci, optimalizaci a automatizaci platebního ...

Služby: - připojení k internetu - IP televize

Marketingová agentura - webdesign, tvorba webových stránek - copywriting - PPC reklama - reklama a správa sociálních sítí - bannerová reklama - SEO optimalizace.

Tvorba: - webové stránky - mobilní aplikace.

Reklamní agentura - pronájem vlastních billboardů, bigboardů a štítů - webdesign - grafické návrhy.

Služby - připojení k internetu - provoz služeb VoIP.

IT Servis - opravy a údržba počítačů, notebooků - správa a údržba Windows Server - správa a realizace počítačových sítí LAN, WIFI - strukturované kabeláže - tvorba webových stránek a internetových obchodů.

Společnost Inspiro Solutions s.r.o. nabízí webdesign, grafiku, optimalizaci a marketing stránek pro vyhledávače. Poskytujeme služby v oblasti internetových řešení, e-commerce a reklamy.

Společnost QUARTEX Praha s.r.o.: -autorizovaný (certifikovaný) partner společnosti Microsoft v České a Slovenské republice -autorizovaný výhradní zástupce -implementace, prodej a podpora CRM a ERP systémů.

Služby: - databáze, datové sklady, business intelligence - správa počítačových sítí - webdesign

Služby: - správa počítačových sítí - databáze, datové sklady, business intelligence - webdesign

Prodej, montáže, servis: - zabezpečovací systémy. Vývoj na zakázku: - podnikatelský software širokého zaměření - silno a slaboproud - ochrana majetku a osob.

Služby - webdesign - tvorba webových stránek.

Reklamní a marketingová agentura. Služby, návrh, výroba. Reklamní kampaň: -analýzu potřeb zákazníka -návrh -plánování a realizace. Venkovní reklama: -billboardy -PVC bannery -osvětlené vitríny -reklama umístěná na sloupech -MHD reklama umístěná na prostředcích městské hromadné dopravy. Tvorba media plánů: -tisk noviny, ...