V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Marketingová agentura: - webdesign - grafické práce - tisk - distribuce tiskovin - inzerce v tisku a rádiu - outsourcing - optimalizace nákladů.

Činnost: - služby v oblasti IT - správa serverů - programování.

Služby: - servis počítačů, notebooků - počítačové poradenství - školení MS Office - korektury českých textů.

Grafické studio Služby: - grafický design - loga, letáky, vizitky - retuš fotografií - fotografování pomocí dronu - tisk - vizitky, letáky, katalogy, cedule - polepy aut, výroba megnetků - potisk reklamních předmětů - laserové gravírování na plast, hliník, kůži, dřevo - fotoateliér - fotografie - interiér, exteriér, portrét - ...

Služby - webdesign, tvorba webových stránek - grafické studio - tvorba videa - marketingové služby, prezentace.

Tvorba výukových programů - výukový software - soubory pracovních listů pro školy. E-shop - CD a DVD výukových programů.

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopů - programování.

Služby: - design uživatelského prostředí - webdesign - tvorba - webové prezentace, e-shopy, informační systémy.

Služby: - tvorba webových stránek - webdesign - webhosting.

Činnost: - tvorba řídících programů pro digitální regulace v oblasti technického zařízení budov a domácích aplikací pro řízení kombinovaných zdrojů tepla

Vývoj: - restaurační pokladní a recepční software pro hotely a restaurační zařízení - propojení restauračního skladové sw s PC pokladnami s dotykovými monitory nebo klasickými registračními pokladnami - recepční systém.

Činnost: - vývoj databázového software

Činnost: - tvorba webových stránek, e-shopů - správa webu - IT poradenství - projektové řízení

Autorská malba - nástěnné malby interiérů pro děti - dekorační samolepky - ilustrace knih. Webdesign - tvorba webových stránek. Výtvarné kurzy - výtvarné kurzy a kroužky pro děti.

Vývoj, dodávka: - softwarové nástroje pro plánování a optimalizaci výroby.

Činnost: - vývoj mobilních aplikací - tvorba WAP microsites a prezentací - mobilní reklama, marketing

Služby: - designové návrhy, grafické návrhy - webdesign - tvorba internetové prezentace, firemní webové portály, elektronické obchody - servis, správa webových stránek.

Služby: - vývoj výukového softwaru na rozvoj řeči a komunikace - logopedický software a výukové počítačové programy.

Služby: - elektroinstalace - opravy, údržba, revize elektroinstalací - IT poradenství, počítačové sítě - projektová dokumentace - rekonstrukce bytových a nebytových prostor.

Vývoj, výroba: - měřící přístroje pro měření ionizačního záření

Činnost: - oprava, servis počítače, výpočetní technika - vývoj software - záchrana dat z různě poškozených disků a datových médií

Masérské, rekondiční a regenerační služby -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Pronájem a půjčování věcí movitých -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské ...

Služby: - energetické služby - dotace - hypotéky, úvěry - finanční poradenství - právní služby - energetické štítky, energetické audity - tvorba webových stránek - zastupování na úřadech - zakládání společností - oceňování majetku, odhady ceny nemovitostí. Malíř dětských pokojů: - návrhy a realizáce pohádkových postav a ...