V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: - tvorba webových prezentací - grafické návrhy - poradenstvím v oblasti IT - vývoj software

Nabízíme Vám komplexní poradenství, servis, prodej a instalace výpočetní techniky, sítí a veškeré elektroniky do domácností, institucí či firem. Naše přednost je spokojený zákazník, který naplno využívá námi doporučené, dodané nebo instalované digitální a výpočetní technologie.

Reklamní agentura. Služby: - tvorba internetových stránek - tvorba e-shopů - webdesign - webhosting - grafický design - návrhy reklamních tiskovin - tisk - digitální, ofsetový, velkoplošný - folio písmo - polepy výloh, aut a jiné.

Služby: - tvorba internetových stránek - tvorba e-shopů - grafické návrhy - copywriting - tisk reklamních předmětů.

JMIONET s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti online podnikání: - webové stránky s administrací na míru - funkční e-shopy, které vydělávají - online marketing pro zviditelnění vašeho projektu.

Služby: - tvorba webových stránek - webdesign - banerová reklama

Prodej, obchodní zastoupení: - software RAC (Remote Administrator Control) pro vzdálené ovládání a správu počítačů.

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopů - webdesign - online marketing - grafika - mobilní aplikace

Oprava, servis, služby: - počítače, notebooky - záchrana dat.

Služby: -webhosting. -outsourcing v oblasti IT. -tvorba webových stránek, webdesign. -opravy, servis tiskáren. -renovace tonerů. -správa počítačových sítí.

Služby: -webdesign. -tvorba webových stránek. -DIGITÁLNÍ AGENTURA

Vývoj a nasazení systémů pro optimalizaci, plánování a sběr dat ve výrobě.

Jsme ryze česká společnost poskytující služby v oblasti informačních technologií. Zaměřujeme se především na analýzu, návrh, vývoj, nasazení a údržbu softwarových produktů.

Programátor, webdesigner: - SEO - optimalizace - grafika - webdesign - tvorba webových stránek. Sadová 198 Hrdějovice 373 61

Služby: - web - webdesign - grafika - ilustrace.

Od roku 1991 jsme přední dodavatel informačních systémů pro podporu řízení lidských zdrojů, zpracování mezd a vedení personálních agend. Personální a mzdový informační systém představuje vysoce sofistikovaný informační systém pro oblasti mzdy, personalistika a řízení lidských zdrojů.

Smart One je českou společností se zaměřením na poskytování komplexních IT služeb. Poskytujeme zejména IT Outsourcing, neboli správu sítí a počítačů. Samozřejmostí jsou poté technologie na platformách Windows, MAC, Linux. Do portfólia poté patří montáž a servis kamerových či zabezpečovacích systémů, výstavby síťové infrastruktury a další.

Prodej: -systémy pro řízení firemních procesů pro střední, velké, ale i malé firmy -komplexní podnikový informační software, ABRA Gx, FlexiBee, primaERP.

Producent komplexních informačních a ERP systémů ABRA® pro řízení, plánování a evidenci podnikových procesů. Určený pro podniky všech velikostí a živnostníky. - on-line účetní systém FlexiBee pro menší firmy, živnostníky a účetní kanceláře

Služby: - tvorba webových stránek - internetové a intranetové aplikace - redakční systémy - webové portály - e-shopy

Telekomunikačný operátor poskytujúci: - internet, internetové pripojenie - hlasové riešenia VoIP - cloud services - IP TV - hosting, webhosting.

Fotografické služby Reklamné a marketingové služby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov Dokončovacie stavebné práce pri realizácii exteriérov a interiérov Kúpa tovaru na účely jeho predaja ...

Služby: - fotografování - retuš, skenování - sazba a tisk - tvorba databázových aplikací - tvorba webových stránek