V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Webdesign - tvorba webových stránek, grafiky - SEO optimalizace.

Služby: - designér - programátor.

Výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - elektroinstalační práce - montáže různých elektrovoltaických systémů, internetových sítí a PC.

Služby: - připojení k internetu - digitální televize Sídlo: Kubelíkova 798 541 01 Trutnov

Výroba architektonických modelů - prezentace a propagace stavebních projektů i konkrétních částí - počítačové vizualizace - 3D grafika.

Výkon zeměměřických činností -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové ...

Energomonitor dodává ucelenou řadu vybavení a software pro měření a vyhodnocování spotřeby energií i utilit v reálném čase. Unikátní softwarové a hardwarové řešení, které umožňuje spolehlivé měření spotřeby energií a utilit.

Služby - bezdrátové připojení k internetu.

Služby - tvorba webových aplikací a internetových obchodů včetně grafických prací - webdesign - SEO optimalizace.

Činnost: - webdesign - webhosting - vývoj software - SEO optimalizace

Služby - originální webdesign na míru - tvorba fotografií - video produkce - personifikace firmy pomocí ilustrace - 3D animace.

Ozvučení Fotografické služby Reklamní agentura Denní i noční ohňostroje Digitální tisk Kopírovací centrum Velkoplošný tisk - ofset DTP studio Webdesign studio Hudební agentura

Služby: - programátor - webdesign - tvorba webových aplikací

Digitální záznam obrazu i zvuku profesionální televizní kamerou v HD kvalitě nejenom vašich firemních reklamních, ale také rodinných událostí. Majitel firmy má více než dvacetiletou praxi kameramana a střihače. Má bohaté zkušenosti z natáčení svatebních filmů, často i organizace svatebního dne. Zákazníci se k nám vracejí; bývá pravidlem, že ...

Specializovaný software pro plánování času, řešení úkolů, organizaci práce a firemní komunikaci. Naše produkty jsou zaměřeny na efektivní zabezpečení plynulého chodu Vaší firmy. Prioritou našich produktů je úspora času a práce pro Naše zákazníky.

Služby: - poradenství v oblastí knowledge managementu a IT technologií - řešení pro podporu změn, řízení procesů a rizik, vyhodnocování dat či integraci dokumentace - portál pro vzdělávání nebo optimalizaci systému školení.

Činnost: - vývoj informačních systémů

Služby: - poradenství a zakázkový vývoj v oblasti Business Intelligence.

-těžba dřeva, manipulace a zpracování dřeva -nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej v rámci živností volných -Výroba chemických látek a chemických přípravků -Úprava a rozvod užitkové vody a provozování vodovodů a kanalizací -Zprostředkování obchodu a služeb -Reklamní činnost a marketing -Pořádání odborných kurzů, školení a ...

Grafické studio - tištěná grafika - webdesign - reklamní předměty - logo.

Procesní management. IT poradenství.

Vytváříme webové stránky na míru, internetové obchody (e-shop). Provádíme SEO optimalizace pro vyhledávače s garancí výsledků. Poskytujeme komplexní služby s důrazem na termín a kvalitu. Poradíme s propagací, snížením nákladů a efektivitou marketingu.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače - spotřební materiál Služby: - instalace a správa počítačových sítí