V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: - počítačové poradenství - správa sítí - sestavení nového PC - správa a údržba software a hardware

Konzultační a poradenská činnost v oblasti vstřikovacích forem pro plastové díly - design plastových dílců - analýza vstřikování, plnění.

Internetové připojení - stabilní a rychlé připojení k internetu v lokalitách Přerov, Radslavice, Pavlovice u Přerova, Grymov, Troubky a okolí. Rychlý internet bez závazků a dlouhodobých smluv, bez FUP a omezení. Dále nabízíme tyto služby: - návrhy, realizace, instalace počítačové sítě - instalace operačního systému - odvirování ...

Činnost: - IT služby - tvorba webových stránek

Služby: - oprava, servis, montáž počítače - čištění notebooků - připojení periferních zařízení - nastavení domácích sítí

Služby: - rozpočtování a oceňování staveb - grafické návrhy - tvorba webových stránek, e-shopů

Poskytovatel internetového připojení Rousinovsko.net - webdesign - webhosting - prezentace - tisk reklamních materiálů.

Softwarový business specialista na finanční zprostředkování od roku 1998. MAXX – komplexní agenda zprostředkovatelské firmy, MLM sítě, ZETEO - porovnání výhodnosti finančních produktů, OPTIM – optimalizace rodinných financí a finanční plány.

Činnost: - konzultace a poradenství v oblasti nformačních technologií a procesů podnikání.

Služby - webdesign - grafický design.

Činnost: - služby v oblasti IT - správa serverů - vývoj aplikací.

Služby - IT outsourcing - správa počítačových sítí - automatizace domů a regulace topení - bezpečnostní a kamerové systémy - webdesign.

Servis a údržba počítačů PC. Údržba tiskáren. Návrh a realizace LAN a WiFi. Konzultace v oboru ITC. Pořádání školení a odborných kurzů ICT.

Poradenství - výpočetní technika.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika -programové vybavení Microsoft Služby: -poradenství v oblasti výpočetní techniky -návrh a realizace počítačových sítí na platformách Microsoft -návrh a realizace internetových stránek -návrh, realizace a správa databází dle přání zákazníka - účetní a daňové poradenství - vedení ...

Dodávka: -Systém MEVROS, software pro sledování skutečného využití strojního času. Služby: -programování CNC technologií -poradenství, školení, údržba v oblasti řídících systémů CNC strojů.

Outsourcing počítačů a počítačových sítí: - outsourcing počítačů a počítačových sítí - poradenstí a konzultace v oblasti IS/IT - dodávky hardware a software.

Činnost: - prodej a implementace informačního systému QI - vývoj software na zakázku

Grafické studio Logotypy Grafické práce - 3D design Webdesign

Činnost: - vývoj databází - firemní informační systémy