V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: - správa serverů - správa počítačových sítí - počítačové služby.

Úklidové služby. Správa nemovitostí. Tvorba webových stránek.

Technologická společnost založená na výzkumu a vývoji v oblasti automatického zpracování řeči. Poskytujeme hlasové technologie, řešení a služby pro call-centra, bezpečnost / obranných agentur, multimediálních archivů a IT integrátory v těchto oblastech.

Činnost: - správa počítačových sítí - služby v oblasti IT.

Tvorba, provoz, správa: - informační systémy - internetové obchody, e-shopy - webové stránky - podnikové aplikace

Konstrukční výkresy - převádění papírové dokumentace do digitální podoby. Reklamní předměty - návrh reklamních předmětů. Vizualizace - grafické zpracování modelů a výkresů.

Zabýváme se profesionální správou sítí a s tím souvisejícím dohledem high-availability systémů. K monitoringu využíváme moderní technologie Citrix a HP OpenView.

Služby: - poradenství a vývoj v oblasti datových skladů - poradenství v oblasti business intelligence - návrh, vývoj SW aplikace a vlastní aplikace pro správu a transformaci dat.

Služby: - web marketing - webdesign - mobilní aplikace.

Poradenství - internetové propagace a marketing Webové stránky

Správa informačních systémů.

Konzultantská společnost - videokonferenčních řešení, webové či mobilní aplikace - školení, workshopy.

Návrh, vývoj, implementace: - software - webové a mobilní aplikace

Činnost reklamní agentury. Pronájem a půjčování věcí movitých. Poskytování software. Poradenství v oblasti hardware a software. Poradenství - finanční, ekonomické. Poradenství podnikatelské, organizační. Zpracování dat. Správa sítí. Kurzy, školení a jiné vzdělávací akce.

Poskytování služeb v oblasti výpočetní techniky, informačních technologií či internetu, reklamní činnosti a marketingu

Navrhujeme a vytváříme informační systémy, webové stránky, internetové obchody, intranety či extranety

Vzhledem k neustále rostoucímu tlaku poptávky ze strany zákazníků a v zájmu zkvalitňování našich služeb a rozšíření produktového portfolia došlo k transformaci firmy na společnost Truck Data Technology s.r.o.

Služby - outsourcing - vývoj informačních systémů - školení, workshopy.

Vývoj informačních systémů a software.