V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby - správa IT, PC a serverů - internetový marketing - správa sociálních sítí - copywriting - PPC kampaně - webdesign - webhosting.

Služby: - online katalog zboží pro výrobce a prodejce

Služby: - tvorba, vývoj e-shopy, mobilní aplikace - marketing - analytika

ČSN EN ISO 9001:2009 / ISO 9001:2008 Consulting, konzultace, poradenství: -poskytování konzultačních služeb a realizace systémů řízení jakosti, životního prostředí a bezpečnosti podle norem řady ISO 9001, 14001, OHSaS 18001, BS 7799 -příprava a realizace norem ISO/TS 16949 (pro potřeby automobilového průmyslu) -zavádění speciálních Q ...

Poskytování - připojení k internetu - pevné telefonní služby - mobilní telefonní služby Prodej - výpočetní technika - telekomunikační technika Servis - výpočetní technika - telekomunikační technika

Výroba: -software: -slovníky, překladače, vyukové programy cizích jazyků na PC** -PC Translator, -Lanuguage Teacher.

Opravy počítačů i notebooků.Poradenství a zaškolení do obsluhy PC. Tvorba webových stránek, grafické práce, loga, vizitky, grafické návrhy a technické výkresy, fotografické služby, úprava fotek, fotomontáže. Zajištění tiskových prací.

Provádíme správu sítí, dodávku a servis IT, strukturovaných kabeláží, optických a WiFi sítí. Zajišťujeme opravy PC, tiskáren, LCD monitorů a ostatních periferií. Prodáváme hardware a software. Nabízíme počítače, servery, notebooky, pevné disky, základní desky či procesory.

Ubytovna Penzion Dvůr: - ubytovna s celoročním ubytováním pro stavební dělníky, kapacita 26 lůžek. Tvorba a aktualizace webových stránek, zprostředkování webhostingu. Autodoprava - přepravy osob či nákladu minibusy pro 8 osob+řidič. Hospoda U Samohýlů - klasické hospoda - pivnice - IV. kategorie

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, ...

Zabývám se tvorbou www stránek od A do Z, jejich pravidelnou správou, optimalizací, propagací a grafikou. Působím primárně v Olomouckém kraji, ale spolupracuji i s klienty z celé České republiky. Rovněž se soustředím se na implementaci redakčního systému Wordpress do webových stránek, na poskytování webhostingu, copywriting a odborná školení.

Dodáváme: -systémy využívající čárové kódy a RFID pro: -mobilní sběr dat -automatizaci -identifikaci -řízení skladů -lokalizaci -evidenci majetku. Přidružené společnosti: Barco Slovakia, s.r.o. www.barco.sk

Tvorba webové prezentace, webdesign, SEO optimalizace, grafické služby, tvorba logotypu, CD prezentace, zprostředkování tisku, grafické návrhy reklamních a firemních tiskovin.

Výroba a zpracování video záznamů: - záznam významných událostí, svatby, křtiny, rodinné události, oslavy, sportovní akce - kompletní zpracování domácího videa, střih, efekty, titulky, dabing - prezentace pro výstavy a akce - tvorba reklamních spotů na nosičích DVD Výroba: - www stránky.

Dodávky, poradenství, výroba: - informační systém CARIS certifikovaný pro partnery Ford, Kia, Toyota, Mazda, Hyundai, Citroën, Mercedes, Volvo, Suzuki, Daimler-Chrysler, Fiat - programy pro autoservisy, autosalony, autobazary, autopůjčovny, měření emisí, marketingové programy, identifikace a docházka - účetní program, pokladní kniha, mzdy - ...

Činnost: - vývoj softwarového vybavení UNIS-Mzdy - podpora ekonomického systému UNIS-X pro podnikatelské i příspěvkové organizace - podpora systému GORDIC - správa počítačových sítí, podpora aplikačního softwaru - poradenství při výběru HW a SW, instalace HW a SW - opravy a upgrade HW

Dodáváme 3D PLM řešení společnosti Dassault Systemes pro efektivnější a rychlejší vývojový a inovační proces výrobků. -3DExperience -Catia -Enovia -Delmia -Exalead -Composer -Draftsight -Simulia. Služby: -školení a workshopy -analýzy a konzultace -projekty a implementace -vývoj NC postprocesorů -makra -inženýrské služby.

Služby, online: - správa reklamních kampaní - webové stránky - poradenství v oblasti online marketingu.

Tvorba: - www stránky, webové stránky, webdesign - internetové prezentace, internetové katalogy, Eshopy, evidenční systémy, intranety - SEO optimalizace pro vyhledávače. Internetová reklama, grafický design.

Servis a opravy počítačů, odvirování PC, správa sítí, IT poradenství v Olomouci a okolí.

Zakázkový vývoj software Telefonní IT řešení (firemní telefonní systémy, telefonická péče o zákazníky, podpora prodeje a telemarketingu, call centra, dispečerská pracoviště, krizové řízení)

Poradenství a školení v oblasti výpočetní techniky. Připojení k internetu.