V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Poradenství - výpočetní technika.

Prodej a servis výpočetní techniky. Služby - správa a údržba počítačů - poradenství v oblasti pc - instalace software.

Služby: - vývoj a implementace softwaru - programy pro ekonomy a účetní, skladové hospodářství, pečovatelskou službu, ZUŠ, školy mateřské a školská zařízení, elektronickou spisovou službu.

Sme obchodné zastúpenie českej softwérovej spoločnosti PC HELP, a.s., na Slovensku. Vyvíjame, implementujeme a servisujeme informačné systémy a softwérové aplikácie: - personálne informačné systémy - ERP systémy - aplikácie vyvíjané na zákazku (veľké spoločnosti a štátne inštitúcie) - podporujeme open sourcové programy a kancelárske ...

Prodej, servis: - výpočetní technika Služby: - správa počítačových sítí.

Činnost: - poskytování software se zaměřením na typové pokladní (POS) a vstupenkové systémy.

Služby: - SEO optimalizace - linkbuilding - analýza klíčových slov - PPC reklama

Služby: - programování webových aplikací

Služby - propagace a reklama - tvorba internetových prezentací obcí a měst - tvorba aplikací.

Centrum technické kontroly - IT outsourcing - virtualizace.

Činnost: - správa počítačových sítí - prodej, servis počítačů.

Prodej - počítače - tiskárny. Projekce, instalace, konfigurace - počítačové sítě. Webdesign - tvorba webových stránek. Webhosting.

Webdesign - tvorba webových stránek pro města a obce.

Kreativní agentura se zaměřením na: - grafický design - fotografické služby - interiérová i exteriérová prezetace firmy - tiskové a polygrafické služby - reklamní spoty a webová prezentace - Copywriting - Poradenství - Mediální servis

Výpočetní technika, informační technologie. Dovoz, velkoobchod, distributor značek: - LITEON - monitory - CD ROM - DVD ROM - CDRW - základní desky - KME výhradní distributor pro ČR a SR - klávesnice - PC skříně - PC zdroje - KYE - myši - joystick - scannery - síťové komponenty (karty) - reproduktory.

Návrh, prodej, e-shop, instalace, servis - kamerové systémy. Služby - správa počítačové sítě - správa serverů.

Činnost: - počítačové služby - tvorba webových stránek.

Služby: - tvorba webových stránek - programování webových aplikací.

Výroba www stránky webdesign Weby, e-shop

Vytvoření a permanentní údržba integrovaného informačního systému.

Činnost: - vývoj software - tvorba webových stránek