V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Reklamní agentura - návrhy a kompletní realizace reklamních kampaní - reklamní textilie a reklamní předměty Výroba - tiskové materiály Webdesign studio - návrhy logotypů a kompletního vizuálního stylutvorba

Služby - programování webů - outsourcing - servis a správa IT - vývoj webových aplikací.

Vývoj mobilních aplikací a webových stránek - webdesign - SEO optimalizace - grafické zpracování - marketing.

Služby: - zhotovení a hostování virtuálních prohlídek - reality

Oprava, servis, prodej: - výpočetní technika - počítače - notebooky Služby: - správa počítačových sítí

Vývoj software na zakázku. Outsourcing vývojových kapacit. Implementace a podpora SW řešení. Architektura SW, analýzy a konzultace.

Vývoj inovativních technologií v oblasti databázových systémů.

Služby: -internet security -internetová bezpečnost pro mobilní operátory

Služby: -výroba webových stránek pro realitní kanceláře -internetové poradenství -výroba e-shopů.

Maloobchod, prodej: -počítače. Služby: -připojení k internetu -školení SW.

O.K.NET Správa počítačových sítí, kamerové systémy, servery Linux Windows, docházkové a přístupové systémy, svařování optických kabelů, Kkmpletní služby v oboru IT.

Vývoj a výzkum - aplikované kryptologie, IT bezpečnost.

Prodej: - optické pomůcky pro slabozraké a zrakově postižené.

Vývoj software a aplikací. Programování.

Vývoj, distribuce: - software pro akreditované laboratoře a laboratoře kontroly kvality

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Služby: -faxový server - Hromadné rozesílání faxů -hotspare disk - Pro větší bezpečnost dat -pásková jednotka - Bezpečné zálohování -pronájem Discobola - Discobolos jako služba -iSCSI target - NAS jako pevný disk na Windowsovém serveru (psudo DAS) přes ethernet -USB target - Discobolos jako pevný disk na Windowsovém serveru (DAS) přes ...

Marketingové služby - komunikační strategie - návrhy kampaní - webdesign - tisk - výroba reklamních a televizních spotů - prezentační a společenské akce.

Výroba www stránky, blogy, e - shopy, internetové studio.