V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: - vývoj software - outsourcing

Návrh, realizace a údržba: - podnikové informační systémy.

Prodej, oprava, servis: - počítače Služby: - tvorba webových stránek - webhosting

Činnost: - reklamní činnost - tvorba webových stránek - 3D vizualizace - video marketing

Vývoj a imlementace podnikových procesních informačních systémů - ERP, podpora procesního řízení - Finance, Obchod, Logistika, Majetek, HRM, CRM, Výroba, Správa dokumentů v napojení na procesy, Projektové řízení. IS Bílý Motýl pro firmy výrobní, obchodní a poskytující služby. IS ZeMAN pro zemědělské firmy. Školení procesního a ...

Dodávka, prodej: -platební systémy -satelitní příjmače Služby: -poskytovatelé programů -pozemní digitální vysílání

Zabýváme se: - tvorbou webových stránek - tvorbou e-shopů - komplexní správou sociálních sítí - internetovým marketingem - grafickým designem. Máme pro Vás řadu vychytávek.

Výpočetní technika: - PC servis a PC tuning - kompletní servis notebooků - tvorba a údržba WWW stránek - návrh a správa sítí - záloha a obnova dat - stavba a přestavba PC - čištění a odhlučnění PC - poskytování internetu, webhosting - DVD Authoring - servis mobilních telefonů - grafické návrhy, architektura - ...

Online platforma pro vzdělávání: - zaměstnanců firem i institucí, - partnerů, - klientů.

Grafické práce SEO optimalizace - copywriting Webdesigntvorba - e-shopy - redakční systémy

Konzultace - výpočetní technika - zakázkový software

Velkoobchod - Specializovaný maloobchod - Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software.

Servis výpočetní techniky. Webdisign. Marketing a internetová propagace. Vývoj aplikací. Grafické práce. Vedení účetnictví, daňové poradenství.

Komplexní řešení pro informační systémy včetně řízení projektů, kontroly kvality a implementace komunikačních komponent.

Služby - informační technologie s dodávkou kompletních softwarových řešení na zakázku.

Vývoj, dodávka: - asynchronní e-learningový systém, který se využívá jako elektronická žákovská knížka a třídnice

Prodej: - 3D tiskárny Služby: - tvorba 3D výrobků na zakázku - webové stránky - grafické návrhy Provozovna 3D Johny nám. Míru 12, Šumperk - zpracování špičkových 3D modelů na základě fotogrammetrického skenování - 3D tisk průmyslových prototypů - 3D figurky

Maloobchodní a velkoobchodní aukce, prodej, inzerce, služby - možnost zřízení vlastního kombinovaného e-shopu-aukcí pod eShopy. - Individální bannery a přesměrování.

Služby: - oprava, servis počítače - poradenství v oblasti IT

Montáž - silnoproudé i slaboproudé rozvody - konfigurace síťových prvků - kamerové systémy - servis, čištění a údržba techniky.

Prodej, oprava, servis: - počítače Služby: - poradenství v oblasti informačních technologií, hostingové a související činnosti - návrh a instalace počítačových sítí