V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: - poskytování bezdrátového připojení k internetu - správa sítí LAN - vývoj softwaru na zakázku - webdesign, webhosting.

Servis, opravy a instalace - počítače, notebooky, PC. Webdesign - tvorba webových stránek. SEO optimalizace, tvorba e-shopů.

Nabízíme: - osobní počítače - webová a tisková propagace - poradenství.

Činnost: - tvorba programů pro osobní počítače

Reklamní a produkční agentura - webdesign - výroba reklamy - výroba reklamních cedulí a stánků, kovovýroba.

Poradenství a konzultace v informačních a komunikačních technologiích - pro malé společnosti - živnostníky a domácnosti SOHO segment - využití hardware, software, mobilních telefonů a možností Internetu Cloud Computing - elektronický podpis - datové schránky - bezpapírová kancelář.

Prodej, servis - výpočetní technika, PC - vývoj aplikací pro GSM a GPRS sítě.

Reklamní a tiskové studio - polepy vozidel - potisk textilu - cedule, banery - reklamní předměty - světelná reklama - webdesign.

Reklamní marketing - internetové poradenství - webdesign.

Internetové a multimediální služby - internet - televize - počítačové sítě.

Webdesign - tvorba webových střánek - grafické práce.

Služby: - kompletní servis v oblasti výpočetní techniky

Internetový marketing - webové stránky a aplikace - webdesign - webhosting.

Maloobchod, prodej, servis: - počítače, výpočetní technika - software - montáž počítače dle Vašeho přání Služby: - analýzy sítí - návrhy sítí - dodávka, instalace HW a SW - kompletní správa sítě