V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Audit softwaru a hardwaru Komplexní správa - informační technologie v podniku Návrhy a realizace - PC sítě

Poradenství Fondy EU Strategické řízení Organizační řízení Řízení lidských zdrojů Finanční řízení Řízení kvality. Vzdělávání pro veřejnou správu. Aktivní politika zaměstnanosti. Projektová kancelář.

Oprava, servis: - počítače Služby: - připojení k internetu - tvorba webové stránky

Maloobchod, prodej: -spotřební materiál z oblasti výpočetní techniky -hardware -software -svítidla Služby: -webdesign -internetové připojení

Služby: -webdesing -obaový design -tiskoviny -corporate identitny -fotografování

Vývoj, prodej: - software MITCalc pro strojírenské, technické výpočty

Služby: - vývoj webových aplikací - vývoj software

Tvorba internetových prezentací Redakční systémy Internetové obchody (eshop řešení) Optimalizace pro vyhledavače (SEO) Reklama na internetu Správa a údržba internetové prezentace Webové aplikace na zakázku

Lucie Sykorová je webdesigner, copywriter, editor, writer, graphic designer, ilustrator, creative manager.

Informační systémy a Helios orange - správa počítačových sítí - programování.

Vývoj programového vybavení na zakázku. V současné době se produkty společnosti dají z profesního hlediska rozdělit do čtyř samostatných skupin: - software pro obchodní společnosti, - software pro výrobní firmy, - software pro tvorbu a evidenci dokumentů ve státní správě, - www aplikace.

Služby: - internetové připojení - kabelová televize - hosting

Inženýrská a poradenská organizace. Oceňování stavební produkce: - společnost je zpracovatelem databází oceňovacích podkladů a směrných cen stavebních prací, pravidelně aktualizované výstupy jsou vydávány v tištěné a elektronické podobě. Je distributorem publikací (zejména - Katalogy popisů a směrných cen stavebních prací), stavebního SW KROS ...

Prodej a pronájem internetových domén.

Kreativní výroba propagačních materiálů, reklam, vizitek a vytvoření nového webu.

Mediální zastupování, marketing. Školení pro firmy a jednotlivce. IT služby - programování na zakázku - webové portály.

Grafické a kreativní studio - reklamní kampaně - webdesign - prezentace.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení, tvorba webových stránek.

Instalace a správa počítačových sítí. Správa a údržba serverů. Webdesign. Zálohování dat. Dodávka PC a dalšího hardwaru.