V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Webdesign - tvorba webových stánek.

Prodej, e-shop, servis: - výpočetní technika - počítače Služby: - návrh, realizace a správa počítačových sítí - dodávka, správa a údržba telefonních ústředen - vývoj software

Služby: - návrh, realizace a správa počítačových sítí - webdesign Montáž: - kamerové systémy

Montáž, oprava, servis: - optické sítě - strukturovaná kabeláž - plošné ozvučení - elektronické zabezpečovací systémy Elektroinstalace

Oprava, servis: -výpočetní technika Služby: -webdesign -internetové připojení

Služby: - webdesign - tvorba webových stránek

Kompletní firemní informační systémy SlimOffice: -analýza, návrh, realizace. Prodej a servis výpočetní techniky. Návrh a realizace pčítačovžch sítí. Účetnictví, ekonomické systémy ( celá ČR ).

Vytvoříme vám webové stránky, díky kterým získáte nové zákazníky a zviditelníte vaše podnikání na internetu. Chcete i vy vytvořit webové stránky nebo internetový obchod? Ozvěte se nám.

Služby: - programování - poskytování software

Poskytování bezdrátového připojení k internetu včetně výstavby i správy počítačových sítí. Prodej a servis výpočetní techniky.

Služby: -IT komunikace a internet -webdesign -grafické služby

Služby: -správa počítačových sítí -webdesign -připojení k Internetu

Vývoj: -ekonomický software -software pro sledování zakázek -software na zakázku, včetně dodávek výpočetní techniky a počítačových sítí. Kompletní uživatelský servis. Komunikace ISDN: -propojování počítačových sítí -dálkový přístup do počítačových sítí -rychlý přístup na internet -školení problematiky.

Záruční a pozáruční servis HP, OKI, EPSON. Velkoobchod, maloobchod, servis, montáž: -výpočetní technika -PC, PC LEO, COMPAQ, HP, IBM, POCKET PC (PDA), tiskárny, notebooky, scannery, kopírovací stroje, modemy -příslušenství a komponenty -mobilní telefony PAEGAS, EUROTEL, OSCAR -příslušenství -dobíjecí kupony -digitální ...

Testovací, diagnostický a analytický software pro automobilový průmysl.

Poskytování telekomunikačních služeb: - připojení k Internetu na bezdrátových technologiích WiFi i na platformě LAN 10/100. Outsourcing počítačovách sítí. Webhosting. Prodej a servis: - výpočetní a kancelářské techniky.

Core Net Solutions poskytuje zákazníkům softwarové nástroje, know-how, školení a podporu v projektech budování rozsáhlých informačních portálů. Dodáváme standardizovaná i zakázková řešení.

Činnost: - telekomunikační služby - poskytování internetu - datové služby

COSCOM je špičkovou organizací v oblasti softwarových systémů pro optimalizaci procesu ve výrobním průmyslu. Jako celosvětově jedinečná firma nabízí COSCOM celkový procesní řetězec od konstrukce až po výrobu. COSCOM softwarová řešení umožňují komunikaci ne-závislou na rozhraní s vyšší spolehlivostí a to již od prvního dne. COSCOM nabízí ...

Design, grafika. Fóliová reklama. Ofsetový tisk. - vánoční a novoroční přání a ročenky. Internetové prezentace, webdesign. Webhosting.

Prodej, servis - výpočetní technika. Webdesign.

Grafické studio - corporate design, loga - grafické manuály, propagační materiály Tvorba - www stránky webdesign Fotografování - svatební fotografie Brno a okolí - produktová fotografie - reportážní fotografie úpravy, retuše a montáže fotografií Střih a editace videa, DVD authoring.

Služby: - připojení k internetu - tvorba webových stránek - správa datových sítí - montáž elektronických zabezpečovacích systémů

Služby: - fotograf - tvorba webové stránky - tvorba software