V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Tvorba webových stránek. Grafické práce: - výroba loga. Tisk letáků, plakátů. Vypalování laserem.

Kompletní reklamní kampaně. Návod pro použití firemního loga. Grafické studio: -foliopísmo -světelná reklama -grafické práce -malonákladový laserový tisk. Prezentace na CD-ROMu. Tvorba: -www, web-hosting, web-shoping.

Prodej: -hardware, -software, -spotřební materiál. Správa počítačových sítí.

Airsoft House internetový obchod, e-shop - outdoorové vybavení - zbraně, vzduchovky, větrovky - výstroj - helmy - batohy - paintball, výstroj, zbraně, kuličky - repliky zbraní. MyHome - tisk, reklama - e-shopy, webové aplikace - prodej počítačů a notebooků.

Prodej a servis: -telekomunikační technika -příslušenství. Zprostředkování: -mobilní telekomunikace. Poskytování: -připojení k internetu.

Daňové poradenství. Vedení účetnictví, zpracování: -mzdy a personalistika. Bilanční účetní. IT služby. Správa software. Opravy, dodávka: - výpočetní technika.

Vývoj, poradenství: -desktopové a webové aplikace firemních agend -služby a poradenství v IT. Obchodní software. Řešení pro tvorbu datových souborů pro celní správu.

Správa, realizace serverů Linux, pracovních stanic, virtualizačního prostředí, datových tras, poštovních řešení, optických datových tras, mikrovlných spojů. Profesionální služby pro projektanty, architekty.

Vývoj, tvorba: - webové stránky - internetové aplikace

Služby: -počítačové sítě -počítačové kurzy.

Tvorba a instalace systému MARKTIME pro vykazování, fakturaci a plánování času při projektech a zakázkách. Využití pro advokátní kanceláře, daňové účetní, PR agentury a daňové poradce či IT. Centrální evidence projektů, klientů a úkolů na dané období.

Fotografické služby. Velkoformátový tisk. Grafický design. Webdesign.

Služby: -webdesign -tvorba internetových stránek

Služby: -software pro obchodní společnosti -výrobní firmy -pro tvorbu a evidenci dokumentů ve státní správě -databázové aplikace pro evidenci jízdních řádů -www aplikace.

Návrhy - Projekty - Výpočty - Posudky - Dozory - Konzultace - Software v oblasti oken, dveří a fasád. Konzultace, projekce, inženýrská činnost: - lehké obvodové pláště - fasádní konstrukce - okna, dveře - statická posouzení a výpočty skel - tepelně vlhkostní analýzy, výpočty a posouzení Výhradní zastoupení software pro ČR a SR: ...

Vývoj softwaru pro zdravotnická a technologická zařízení.

Montáže satelitních přijímačů Prodej - všesměrové, sektorové a směrové parabolické antény - N - konektory - pásmové propusti - montážní konzole a stožáry pro anténní systémy Výroba - všesměrové, sektorové a směrové parabolické antény - N - konektory - pásmové propusti - montážní konzole ...

Služby: - bezdrátové připojení k internetu - instalace a správa počítačových sítí - instalace a konfigurace software Prodej, montáž, servis: - prodej a montáž měřící, regulační techniky - servis a opravy - prodej výpočetní techniky - peodej PC komponentů.

Vývoj aplikací a systémů Testování softwaru Správa IT