V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Maloobchod, nákup a prodej, servis: - výpočetní technika - počítače, PC/ATX - komponenty PC - kopírky, tiskárny - software - chladiče, karty - monitory, klávesnice, myši - příslušenství.

Prodej: -vstupenky na kulturní programy -redakční program Spirit CMS

Poradenství, konzultace v případě informační technologie. Internetové aplikace - výroba - www stránky Poradenství, konzultace - informační technologie

Prodej a servis PC sestav, notebooků a komponentů HW Poskytování internetu Tvorba aplikací e-shop a www stránek Webhosting Správa sítě Zabezpečovací systémy a alarmy

Internetové prezentace a aplikace Poradenství v oblasti reklamy

Služby: - správa počítačových sítí, kabelážních systémů - připojení k internetu

Marketingová činnost: - propagační materiály - tisk - tiskoviny - korektury - webdesign - multimedia ( interaktivní multimediální tvorba, animace) - loga

Výroba webových stránek, e-shopů, webdesign, SEO. Realizace prezentačních, objednávkových a platebních on-line systémů. Návrh, výroba a provoz virtuálních obchodů. Provoz a pronájem www serverů.

Služby: -poradenství, konzultace v oblasti IT. -správa informačních systémů.

Komplexní dodávky informačních systémů pro hotelové a gastronomické provozy včetně dodávek speciálního hardware (pokladní klávesnice, pokladní tiskárny EPSON, pokladní systémy.

DODAVATEL (dodávky) HARDWARE A SOFTWARE: - výpočetní technika (počítače PC) - notebooky Hewlett Packard (HP Omnibook) a UMAX - operační systémy (OS) Windows a Linux (včetně instalace)

Vývoj počítačových programů.

Programování, implementace a servis software. Odbytově-skladový software vytvořený pro potřeby distribučních a zásilkových firem, nakladatelů a vydavatelů. Fakturace, sklady, expedice zboží.

Naše služby: - tvorba webových stránek, webdesign - internetový marketing, SEO optimalizace - grafické práce

Distribuce: - výpočetní technika nabízející HW a SW. Prodej: - počítačové sestavy - servery - notebooky - PDA a PC komponenty - MP3 přehrávače.

Služby: - vývoj webové aplikace na míru - tvorba webových stránek

Prodej a servis - počítače - výpočetní technika. Programování - IT poradenství.

Reklamní agentura. - analýzy - optimalizace SEO - PPC kampaně - outsourcing marketingu - tvorba www prezentací - reklama na internetu - poradenství - venkovní reklama - placky, buttony.

Prodej: - počítače, servery, notebooky, prodej software a další komponenty Montáže: - počítačové sítě LAN/WAN na klíč, - zabezpečovací systémy EZS, perimetrie a EPS - kamerové systémy - docházkové a stravovací systémy - ozvučovací systémy - další slaboproudé systémy - elektroinstalace silnoproud Poskytuje: - komplexní ...

Služby: - služby v oblasti IT - realizace počítačových sítí

Registrace domén, tvorba www stránek, webhosting, internetové aplikace. Daňové a účetní poradenství.

Služby: - automatizace - vývoj zákaznického SW a HW - metrologické služby a kalibrace měřidel

Poskytujeme IT služby např.: Služby: -software na zakázku -tvorba webových stránek -SEO optimalizace -správa serverů sítí Maloobchod, prodej, e-shop: -hardware -počítače -software