V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Nabízíme poradenství v oblasti marketingu. provádíme na zakázku malby na zeď, grafiku, tvorbu webových stránek, tvorba bannerů, fotografie, tisk a návrhářství.

Služby: -poradenství v oblasti IT -vývoj podnikových aplikací

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -počítače -výpočetní technika -software

Maloobchod, prodej: -výpočetní a kancelářská technika. Prodej, oprava, servis: -tiskárny -monitory -mobilní telefony -počítače YES* computers, servery -notebooky ACER, TOSHIBA, GERICOM, HP** -počítačové sítě-certifikace SOLARIX -základní deska -procesor CPU* -harddisky -paměti-SORAM, SIMM -grafické karty. Návrh, ...

Poskytování: -připojení k internetu -internetové připojení

Prodej, instalace, servis: - výpočetní technika - telekomunikační technika - elektronická zabezpečovací zařízení - internet - připojení k internetu. Pobočka: Mohelnice.

Služby, poskytování: -internetové připojení

Komplexní služby: -web design -tvorba internetových aplikací -služby z oblasti webdesignu, redesignu, corporate identity a optimalizace pro vyhledávače (SEO), www stranky, flash -eshopy, grafické práce, internetové stránky a obchody na míru -překlady a tlumočení.

Služby: -vývoj webových aplikací

Sestavování plánů pro marketing. Grafický design, copywriting, SEO a SEM, tvorba stránek, advergaming.

Programování a vývoj software na zakázku, portálové řešení.

Reklamní a marketingová agentura - výroba reklamy a propagace - webdesign - internernetový marketing - tisk reklamních materiálů VINOTÉKA TÁBOR Husovo náměstí 529 / 390 02 Tábor - reklamní vína

Výroba software na zakázku. Aplikace informačních a komunikačních technolgií. Zpracování dat.

Telekomunikační služby - internetové připojení - levné volání - digitální televize - webhosting

Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software Vytvářím libovolné programy podle vašeho přání. Předností je osobní přístup, který vám zaručí, že program vám bude připraven "na míru", tak aby splňoval všechny vaše požadavky.

Služby - programování - SEO optimalizace - webdesign

Integrovaný ekonomický informační systém IIS. Vývoj programového vybavení a modulů informačních systémů.

Tvorba, správa, údržba a hostování - internetové aplikace

Programování nativních aplikací v Cocoa Touch. Vývoj nativních aplikací.