V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: - tvorba (výroba, vývoj) softwaru na zakázku - tvorba webových aplikací, internetový (www) stránek - webhosting - outsourcing IT služeb.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod

Služby, poskytování: -internet. -bezdrátový internet. Oblast: Plzeň, Domažlice.

Služby, poskytování: -internet. -bezdrátový internet. Oblast: Plzeň, Domažlice.

Služby - grafické studio - webdesign - marketingové služby

Poradenství a správa IT - dodávka a instalace softwaru - programování na míru

REKLAMEX Výroba reklamy: - gravírování a řezání laserm - frézování - tvorba firemních log - grafické návrhy - plastové stojánky -reklamní tabule - polepy aut - tisk - webdesign.

Vývoj: -vzdělávací software Edu-learning. Služby: -pronájem počítačových učeben v Praze.

Prodej: - CAD software ArchiTECH.PC pro architekty a stavební projektanty - 3D prostorového modeláře SoftCAD.3D pro architekty a stavební projektanty.

Služby: -vývoj webové aplikace. -pokladní systém ENJOY© -správa IT.

Vývoj, výroba: - software - programování - internetové a počítačové aplikace - podnikové informační systémy - dokumentové a procesní portály - serverové systémy - komunikační systémy - bezpečnostní systémy.

Vývoj, výroba: - software - programování - internetové a počítačové aplikace - podnikové informační systémy - dokumentové a procesní portály - serverové systémy - komunikační systémy - bezpečnostní systémy.

Dodávky informačních technologií HW a SW. Nabízíme servis a outsourcing. Instalaci informačních systémů, projektování datových sítí, zabezpečení dat a zajištění kontroly tiskáren a kopírek v budově.

Oblastní závod Prostějov. Prodej: - software, účetní programy - monitory, tiskárny - počítačové komponenty - zabezpečovací systémy - prezentační technika - kancelářská technika-kopírky - kancelářský nábytek. Služby: - zpracování účetnictví - záchrana dat - programovací práce - servis a opravy výpočetní techniky.

Společnost Archa s.r.o. je firma orientující se na prodej aplikačního software a širokou oblast služeb s tím spojených. Navrhujeme a realizujeme hardware. Dodáme značková zařízení na míru. Nabízíme také operační systémy, kancelářské programy, grafické fonty a software, antiviry a další. Sestavíme Vám lokální počítače s externí správou ...

Dodávka: - informační technologie Projekt, montáž: - lékárenský informační systém

Maloobchod, prodej, servis: - software - hardware - výpočetní technika - kancelářská technika

Prodej: - software - hardware - vybavení kanceláří.

Informační systém nastavitelný podle požadavků a potřeb zákazníka.

Vývoj, prodej: - ekonomický software pro DOS, Windows - zakázkový software - software pro internet.

Vývoj, výroba, prodej, školení: - programovací nástroje Baltík a Baltie pro děti a mládež od 4-18 let.

Reklama, marketing, grafický design, webdesign...

Služby - grafické návrhy - webdesign, tvorba webových stránek a aplikací - internetový marketing - IT outsourcing