V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: -instalace, správa počítačových sítí. -webdesign. -webhosting.

Implementace a prodej ERP ABRA Gx Vedení účetnictví - podvojné i jednoduché Správa sítí www stránky

Prodej a servis anténní i satelitní techniky. Poskytování bezdrátového připojení k internetu. .

Tvorba www stránek webdesign reklamní grafika (loga, vizitky, letáky, ...) 3D vizualizace focení

Nabízíme konzultační, programátorské a servisní služby Elektronickou správu dokumentů Vývoj zakázkového software a aplikací dle individuálních potřeb zákazníka. Servisní a konzultační služby Softwarové produkty a řešení Programování zakázkového software

Poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Počítačové služby. IT, PC, HW, SW: -služby a software pro státní správu a samosprávu, školy, rozpočtové a příspěvkové organizace, Gordic" -hardware, software -školení uživatelů (nejlépe přímo na pracovišti uživatele s jeho PC i programy) -instalace software, ekonomický SW -softwarová údržba PC -komplexní služby pro organizace bez ...

Vysokorychlostní připojení k internetu Poradenství v oblasti softwaru a hardwaru Servis, prodej a modernizace - počítačové sítě.

Realizace a revize elektroinstalací domů a bytů. Tvorba internetových prezentací. Prodej náplní do tiskáren.

Dodávka - PC - notebooky Servis - PC - notebooky renovace - kazety a tonery do tiskáren - IT poradenství.

Prodej výpočetní techniky. Reklamní a grafické studio. -tvorba webových stránek, redesign a úpravy již vytvořených stránek -SEO optimalizaci pro vyhledávače a pokročilou administraci k vlastní SEO-správě -grafické práce, reklamní činnost, zajištění velkoobjemového tisku -fotografování a filmování.

Služby: - videotvorba - natáčení, úprava, střih videa - přepis videokazet na DVD, archivace - fotografické služby - standardní grafické a reklamní služby, DTP - tvorba-design www stránek

Programování, výroba, zavádění software pro potravinářskou výrobu: -pekárny, cukrárny, zpracovatelé masa, řeznictví, uzenářství, výrobny lahůdek -software pro výrobu, expedici, sklady -software pro maloobchodní prodej (pokladní systémy).

Služby: - grafické návrhy firemních log, značek a vizuálního stylu - realizace tiskovin - katalogy, letáky, inzerce. - tvorba www stránek - produktové fotografie.

Poradenství v oblasti technologií a iformativních praktik

Služby: -webdesign. -tvorba webových stránek, , e-shopů.

Reklamní agentura: web, produkce

Služby: -tvorba webových stránek. -vývoj aplikací. -poradenství v oblasti hardware, software.

Služby: -webhosting -správa sítí Prodej, maloobchod: -hardware -software

Výroba, prodej: - restaurační a hotelový software - rezervační systémy - sklady, kalkulace, receptury - pokladny - recepce - pokladní systémy pro EET - elektronickou evidenci tržeb Prodej, maloobchod: - restaurační pokladny - registrační pokladny - výpočetní technika - fiskální pokladny - váhy - čárový kód - čtečky chip karet - ...

Služby: - reklamní studio - grafické studio - tisk a signmaking - weby a e-shopy - reklamní dárky...

Realitní činnost. Webdesign a tvorba www stránek. Optimalizace pro vyhledávače.