V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby: -tvorba grafických návrhů www stránek, logotypů, tiskovin, reklamních letáků, vizitek, plakátů -tvorba kompletních webových prezentací s redakčním systémem -provozování internetových portálů.

Dodavatel podnikových informačních systémů KARAT a servisních služeb s nimi spojených. -určeno pro organizace, které podnikají v sektoru služeb Přednostmi systému KARAT jsou: -lehká přizpůsobivost potřebám podnikatele -progresivní technologie a modularita -bezpečnost dat -zrychlení logistických procesů -podpora řízení a manažerského ...

Grafické práce - logo, logotypy - tiskoviny - corporate identity - 3D vizualizace - ikony Webové stránky - Wordpress - SEO optimalizace - Správa a údržba webu - Google Analytics, Console Search... Ostatní - Správa sociálních sítí na Facebooku, Twitteru a Instagramu - Správa internetového obchodu (texty, obrázky a fotografování produktů)

Filip Pecha se zaměřuje na tvorbu webových stránek, gravírování, 3D tisk a IT služby.

ARTIA DESIGN Služby: - reklamní služby - tisk a kopírování - WEB design.

Jsme mladý tým vývojářů specializujících se na vývoj mobilních a webových aplikací. Soustředíme se na nejnovější technologie a usilujeme o nejvyšší kvalitu výsledku naší práce. info@peach-dev.cz www.peach-dev.cz

Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály Kominictví Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo ...

Prodej, servis: - mobilní telefony a aktivace T-mobile - výpočetní technika. Řezání: - samolepící fólie - reklamní grafika. Tisk. Bezdrátové sítě. Internet. Prodej a montáž: - satelitní technika.

Servis výpočetní techniky, poradenství v IT, tvorba internetových stránek. Poradíme si s jakýmkoliv problémem, který Vám počítač přinese. Poradíme i s nákupem nového či vylepšením stávajícího počítače.

Nabízíme Vám kompletní reklamní a marketingové služby na jednom místě. Od vytvoření Corporate Identity (Návrh loga, hlavičkového papíru, obálky, vizitky), Webových stránek, až po fotografické a video služby, které zahrnují výrobu reklamních spotů, informačních videí, záznamů akcí, produktových fotografií, reklamních letáků, a spoustu dalších ...

Logotypy Grafické návrhy Tvorba - www stránky.

Dodávka, připojení: -počítačové sestavy -připojení k internetu -internetové stránky.

Jsme nezávislá agentura, která se specializuje na Brand & Product Marketing pro Tech segment. Pomáháme SaaS společnostem, technologicky zaměřeným e-commerce hráčům a značkám z Media & Entertainment segmentu, které jdou proti proudu, zvyšovat příjmy.

mySASY a.s. se vyvinula tréninkovou aplikaci, která na základě naměřených hodnot určí správnou frekvenci a tempo pro co nejefektivnější cvičení.

Služby: - internetové služby - realizace a správa počítačových sítí.

Konzultační činnost v energetice - v oblasti měřicí a automatizační techniky. Služby: - programování, instalace, oživování a servis řídících systémů - vizualizace. Specializace na elektrárny, teplárny a zařízení chemického průmyslu. Návrhy, výroba, prodej: - elektronických součástek a obvodů. Specializace na použití tištěných spojů ...

Služby: -webdesign, tvorba webových stránek -redesign stránek -tvorba internetových stránek s redakčním systémem vismo -pro města, obce -stránky pro školy -stránky pro firmy, živnostníky -stránky pro rozpočtové, neziskové a další organizace -stránky pro organizace zřizované obcí.

Lukáš Ondráček se zaměřuje na tvorbu webových stránek a vývoj a úpravy webových aplikací.

Služby: -profesionální webové stránky za bezkonkurenční ceny -statické WWW stránky nejen pro podnikatele a živnostníky -copywriting a správa webu se vším všudy.

Návrh programových systémů a databázových webových aplikací na zakázku.

beecode, s.r.o. se zaměřuje na vývoj mobilních a webových aplikací.

SEO optimalizace webových stránek. Registrace do katalogů, PR články, vytváření blogů a správa PPC reklamní kampaně.

Jsme reklamní agentura. Děláme on-line marketing, PPC kampaně, jejich založení a správu. Vytvoříme bannerovou a display reklamu. Vyrobíme pro Vás webové stránky nebo eshop. Vytvoříme profi profil na sociálních sítích, zajistíme inzerci na Facebooku. Děláme grafiku a dárky na míru. Analyzujeme výkon.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, ...