V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby - komplexní marketing pro střední a menší firmy - internetový marketing - webdesign, copywriting

Služby: -dodávka, instalace, správa, servis počítačů. -tvorba, správa počítačových sití. -poradenství v oblasti IT. Výroba, prodej: -software.

Petr Švec je profesionální masér, lektor masérských a sebepoznávacích kurzů, osobní kouč a facilitátor OSHO meditací. Svoji cestu, poznání a zkušenosti sdílí s lidmi na přednáškách, tuzemských i zahraničních pobytových akcích. Je nenapravitelným optimistou a dokáže pro tuto cestu nadchnout i ostatní. Masáž je harmonická činnost dvou bytostí, ...

Služby: -připojení k internetu Návrhy, dodávka a realizace: - kabelové a bezdrátové sítě na klíč Oprava, servis: -mobilní telefony -počítače Instalace: -software

Vývoj, dodávka: -ekonomicko-právní informační systém EPIS®.

Převod VHS, převádíme nejen kazety VHS, ale i VHS-C, Mini DV, Digi 8, Hi 8.

Montáž, servis - kamerové systémy - elektronické zabezpečovací systémy, alarmy - videotelefony Služby - připojení k internetu - správa sítí - webhosting - zálohování dat

Služby: -grafické práce -webdesing

Služby: - vývoj software - tvorba webových stránek - prodej hardware Dell

Vývoj -software na zakázku Služby: -poradenství v IT

Služby - webdesign, www stránky - webhosting - intranet, extranet - webové databáze - vývoj speciálního software

Služby: - vývoj aplikací - tvorba webových stránek - spisová služba - školení

Prodej, maloobchod: -počítače -gps navigace -mobilní telefony Oprava, servis: -počítače Služby: -připojení k internetu

Služby - tvorba a programování internetové stránky - webdesign

Služby - grafické práce - webdesign - marketing - reklama, propagace - tisk

Prodej: -výpočetní technika. -počítače. -GPS navigace.

Služby - grafické práce - webdesign - správa sítí

Služby: -připojení k internetu.

Prodej, montáž, servis: -počítače ABAKUS -tiskárny OKI, HP, EPSON, STAR -notebooky -grafické karty miroCRYSTAL -monitory MAG -faxmodemy -software.

Služby - připojení k internetu

Vývoj webových a intranetových aplikací. Vývoje Smartphone aplikací (iOS, Android, Windows Mobile). Contact Center Solutions - Professional Services (Genesys). Google Experts (AdWords, Google Analytics, Google Directories, SEO, SEM) Web Development. Smartphone Applications. Contact Center Solutions.

Činnost: - soustružení - svařování - vrtání Služby: - sestavování PC - projektování a instalace strukturované kabeláže - správa serverů Pronájem nebytových prostor.

Činnost: - bezdrátové WiFi připojení k internetu

Fotoateliér - reklama - fotografické služby - fotografie a fotografování - reklamní foto - produktové foto Reportáže Obalový design - návrhy a realizace obalů k produktům včetně grafických prací Tvorba - loga - reklamní tiskoviny - katalogy - informační letáky - jídelní lístky Grafika - ...