V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Vývoj elektroniky a elektronických systémů Vývoj, návrh a výroba jednoúčelových storojů Vývoj firmwaru a IP funkcí pro FPGA a DSP Zpracování obrazu z kamerových systémů.

Služby: -tvorba webových stránek -zpracování textů a sazba -grafický design -reklamní texty -sazba a tisk -obalový design -internet.

Jsme mladá online reklamní agentura. Zabýváme se hlavně tvorbou webů, log a tištěné grafiky.

Poradenství: -software: -BUILD power: -software pro stavební firmy -plně integrovaný stavební informační systém určený pro podporu přípravy a realizaci stavební výroby -pokrývá všechny procesy spojené s realizací zakázky včetně orientačního propočtu, nabídkového a kontrolního rozpočtu, finančního ...

Realizace internetových aplikací. Intranet, extranet. WEB Návrhy grafického designu (čisté a funkční řešení) Internetové aplikace (ZOPE, Django) Hosting (Zope a Plone hosting, PHP hosting, e-maily, registrace domén.

Firma JOYCE ČR, s.r.o. byla založena v roce 1996. Hlavními obory činnosti jsou komunikační technologie a alternativní zdroje energie s působností v České i Slovenské republice. Naše vize: JOYCE = symbol kvality a trvalé hodnoty. S námi budete Jedineční, Originální, Y:-)novativní, Celosvětoví, Ekologičtí. Jsme držiteli certifikátu Top Czech ...

Prodej, servis: -software, hardware -příslušenství výpočetní techniky -spotřební materiál -telekomunikační, kancelářská technika. Návrh, instalace: -počítačové sítě.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače-výpočetní technika -sítě LAN -AV technika Služby: -renovace toneru a cartride -poradenství hw, sw -tvorba web.

Služby: -bezdrátové připojení k internetu.

Nový integrovaný informační systém HSF IIS má trojí zabezpečení ochrany dat. Produkty: - ISDN - DSL - Bluetooth a WiFi produkty - kompletní řešení pro technologie VPN a VoIP - analogové nebo ISDN telefony - ISDN nebo IP telefonní ústředny (nebo kombinace obou technologií) - videokonference - přepěťové ochrany - další relevantní ...

Služby: -webdesign - tvorba www stránek, internetových aplikací -redesign stávající prezentace -výroba grafiky.

Vizí naší firmy je dodávat komplexní servisní služby, které začínají řešením problému při poruchách strojů či technologií a jejich odstraňováním. - kompletní podpora průmyslové automatizace v nejrozmanitějších odvětvích našeho průmyslu - oprava - údržba - školení - komplexní předělání.

SEO optimalizace Výroba - www stránky, webdesign Zprostředkování - webhosting

Provozovatel: -portál ordinace24.cz: -elektronický rezervační systém pro lékařské ordinace a pacienty. Vývoj: -softwarové aplikace.

Služby: - Poradenství v oblasti IT - Služby sítě internet - Marketing a strategické plánování - Dotační poradenství - Implementace informačních systémů - Výstavba sítí a sítově služby - Daňové poradenství - Vedení účetnictví přes internet - Reklamní a propagační služby.

- servis počítaců, notebooků, tabletů i dalších mobilních řešení - návrh a realizace počítačových sítí - správa serverů a počítačvých sítí - kamerové systémy - vpn sítě, metalické, optické, bezdrátové - outsourcing

Vývoj, návrh: -softwarové aplikace pro Internet -elektronické obvody pro hradlové pole. Výroba: -prototypové desky. Výhradní dodavatel: -firmy TeamStream, MaxLock.

Komplexní řešení informačních technologií.

Informační systémy, software, databáze, datová úložiště, datové schránky, sklady, majetek, ekonomika, skladové hospodářství, evidence majetku, ekonomické IS, CRM, DMS. Služby poskytujeme poro státní správu, ale i pro podnikatelské subjekty. Společnost poskytující služby a řešení v oblasti návrhu, vývoje, implementace a servisu informačních ...

- Údržba PC - Služby v oblasti HARDWARE - Služby v oblasti SOFTWARE - Tvorba WWW - Cestovné - Kusová výroba CD ROM - Tiskové služby

Internet pro Beroun a okolí, satelitní TV, elektroinstalační a elektromontážní práce.

Výstavba, opravy, údržba, přepojení sítí elektronických komunikací (EK) a sítí nízkého napětí (NN sítí). MAN, WAN, LAN. Projektová a inženýrská činnost / Měření v sítích EK, vyhodnocování parametrů, návrhy nápravných opatření / Geodetické činnosti a služby související s realizací zakázek / Vytyčování sítí. Outsourcing pro vlastníky a ...

Připojení k internetu v Plzeňském kraji, servis a prodej počítačové techniky.