V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Vývoj software, internetových aplikací. SEO optimalizace. Internetový marketing.

Prodej - výpočetní technika - spotřební materiál Servis - výpočetní technika Tvorba - www stránky - e-shopy Zpracování dat

Nabízíme podnikový informační systém Helios, jeho implementaci, úpravu dle zadání zákazníka a školení v používání informačního systému Helios. Dále nabízíme služby spojené s informačním systémem Helios, servis hardware a software, programovaní, tvorbu webových stránek apod.

Služby: - výstavba telekomunikačních sítí (i sítí mobilních operátorů) - outsourcing - datové produkty - aplikační software.

Prodej a montáž inteligentní instalace a programování systému LOXONE.

Servis - výpočetní technika Správa databází

Maloobchod, prodej, servis: -výpočetní technika, počítače: -hardware HW** -software SW** -připojení na Internet -bezdrátový Internet -strukturované počítačové sítě LAN* -přestavba starčích PC** Školení, poradenství.

Marketing, webové prezentace, web design, grafika..

-Inženýrská činnost v investiční výstavbě -Práce speciálních vozidel (v režimu živností volných) -Specializované stavební činnosti -Přípravné práce pro stavby

Naše služby: - tvorba internetových prezentací - optimalizace stránek pro vyhledavače - web hosting.

Zabýváme se prodejem ready made společností, poskytováním virtuálních sídel, správou datových schránek, účetnictvím, daňovým poradenstvím, tvorbou webových stránek a jinými službami, které firmám pomáhají v jejich podnikání.

Zabývám se komplexními službami v oblasti výpočetní techniky, od technické pomoci uživatelům, přes servis a údržbu počítačů, tiskáren, skenerů, síťových prvků, serverů, přes správu serverů a sítí, opravy poškozených a nefunkčních počítačů, notebooků, tabletů, tiskáren, skenerů, atd. až po školení práce na počítači a práce s jednotlivými programy.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Externí správa sítí a outsourcing IT. Konzultace v oboru výpočetní technika.

M.NET Studénka, s.r.o. Poskytovatel připojení k internetu v regionu severní Moravy. Internetové služby, montáž, servis: - připojení k internetu do domácností, firem, organizací. Zřízení a provoz mailové schránky. Webhosting. Správa domén. Hlasové služby: - bez paušálních a aktivačních poplatků - volání v síti M.NET zdarma - výpis ...

Produkty: - pokladní systémy - kamerové systémy - software na zakázku - tvorba internetových stránek - služby v IT pro GASTRO.

Maloobchod, prodej: -počítače -výpočetní technika. Instalace, správa: -sítě NOVELL NETWARE. -bezdrátové připojení k síti internet

Služby, práce: -profesionální webdesign, internetové aplikace, redakční systémy, webhosting -realizace a tvorba internetových obchodů -vývoj softwaru na zakázku -tvorba grafických návrhů, 2D a 3D design, DTP, tisk -foto a filmové služby -signmaking -komplexní reklamní činnost -agenturní činnost (módní přehlídky, rauty atd.).

Web design Tvorba webových stránek a aplikací, reklama na internetu, grafika, fotografie, postprodukce a střih videa, konzultace, coaching, výuka počítačové gramotnosti

NeedBackup je online zálohovací služba pro domácí i profesionální použití. Zálohování se provádí plně automaticky na naše servery velice bezpečným šifrovaným způsobem. Každý soubor zálohovaný přes službu NeedBackup je uložen na dvou serverech umístěných v různých geografických lokalitách.

Autorizovaný prodej, servis: -programy KALKUL: -ekonomický software -účetnictví (jednoduché, podvojné) -ekonomické, účetní programy -mzdy, mzdové programy -sklady, skladové programy. Instalace programů KALKUL.

Vývoj a služby v oblasti IT. Tvorba a vývoj software, kompletní informační systémy pro firmy. INFORMAČNÍ SYSTÉMY: - ekonomický systém - řízení výroby - manažerská informatika - oborová řešení IDENTIFIKAČNÍ SYSTÉMY: - docházkový systém - přístupový systém - kontrola a strážní služby INTERNET: - dynamické firemní prezentace - ...

Prodej: -výpočetní a kancelářské techniky -software a příslušenství. Dále provádíme instalaci: -software -upgrade -čištění a odvirování PC -tvorbu www stránek.