V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Služby a poradenství v oblastech projektového managementu a procesních optimalizací Realizace - internetové projekty Poskytování - služby a poradenství v oblasti IT

JVK Software Vývoj komplexního informačního systému Rifis: - pro podvojné účetnictví - pro výrobní a obchodní organizace - pro leasingové společnosti - dodávka informačních technologií.

Vývoj a prodej - ekonomický software.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Tvorba webových prezentací.

Výroba www stránek. Webhosting, registrace domén.

Grafické studio - VIZUÁLNÍ styl. Webdesign.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti informačních technologií. Zabýváme se tvorbou statických i dynamických webových prezentací včetně grafických prací. Zajišťujeme optimalizaci stránek pro vyhledávače i jejich správu. Prodáváme výpočetní techniku.

Vývoj - redakční systémy pro weby, e - shopyinternetové obchody - webové stránky Webhosting Zpracování - data

Vývoj: - softwaru. Tvorba internetových stránek, webové prezentace. Služby: - konzultační a analytické činnosti.

Stavba - počítačeprodej - počítačové komponenty Servis - výpočetní technika Tvorba - webové stránky Počítačové poradenství Školení - počítačové programy - práce na počítačích

Vývoj: - software na zakázku - pro sledování a řízení potravinářské a nepotravinářské výroby - informační a poradenské systémy: - webové aplikace - redakční systémy - informační portály - prezentace. Dodávka: - systémy automatické identifikace a logistiky. Prodej, servis, opravy: - počítače - periférie, ...

Velkoobchod, maloobchod: - výpočetní technika - kancelářská technika - kabeláž - elektronické zabezpečovací systémy - elektronické požární systémy - kamerové systémy. .

Poskytované služby: - tvorba webových stránek - redakční systém - firemní identita - tiskové služby - konference Tvorba webových stránek: - profesionální grafika, poutavé zpracování - kvalitní optimalizace pro vyhledávače - snadná obsluha prezentace - možnost aktualizací 24/7 - cenová dostupnost.

Fotografické, kresličské a překladatelské práce Všechny tiskové produkty Reklamní produkty Webové stránky, bannery, e-obchod a CD presentace

Prodej - Prodej odborné literatury - Webové prezentace - Počítačová grafika - Sazba a zlom knih, časopisů, letáků...

Návrhy, tvorba: - internetové prezentace, webové stránky - redakční systémy - katalogy na míru - e-shopy. Služby: - optimalizace pro vyhledávače SEO. - propagace na internetu. Grafické návrhy, realizace, výroba: - tiskoviny ve velkých objemech - letáky - plachty - katalogy - jídelníčky - logotypy - reklamní značky.

Corporate identity Tisk Grafika - grafické návrhy tiskovin Webdesign, tvorba - weby.

Grafické práce Výroba - www stránky, webdesign.

Podpora, servis a prodej výpočetní a kancelářské techniky, elektroniky.

Řešení SMS komunikace pro firmy. Realizace systémů pro komunikaci se zákazníky, mobilní SMS platby a Premium SMS systémy.

Grafické studio. Full servis v reklamě. Grafické návrhy: - corporation identity - firemní tiskoviny, loga, logotypy - vizitky, formuláře, letáky, katalogy, etikety, manuály, kalendáře - bilboardy, bannery, světelné cedule, plachty - webdesign - tvorba webových stránek - správa webu, webhosting. Polepy, celopolepy vozidel. Tónování ...

Vlastní eshop rychle a levně, www stránky, web aplikace na míru, vše vytvoříme