V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Poradenství v oblasti hardwaru a softwaru

Poskytování telekomunikačních služeb: - připojení na internet - telefon - televize - pronájem datových okruhů Nákup a prodej: - zlato a stříbro - zlaté a stříbrné mince - smluvní partner České národní banky - prodej a zpětný odkup pamětních mincí ČNB - numismatika - starožitnosti - bezplatné ocenění sbírek z pozůstalosti, ...

Aukce a aukční systémy, multishopy, internetové aplikace a systémy na zakázku, internetové portály, tvorba www stránek a firemních webů.

Jsem grafička na volné noze se sídlem ve Vestci u Prahy, s působností po celé ČR. Mou specializací jsou polepy dopravních prostředků a výloh včetně samotné realizace. Dále se zaměřuji logotvorbu a vizuální identitu, webdesign, reklamní grafiku, obalový design a přípravu tiskovin.

Integrace, implementace, prodej, oprava, servis: - software, softwarové produkty - řízení a plánování výroby, řízení projektu. Komplexní inženýring, projekce, dodávka: - nejmodernější technologie na klíč v oblastech: - elektro - technologický silnoproud, regulované pohony - systémy měření regulace MAR - řídící systémy základní ...

JERA COMPUTERS Prodej, služby: -značkové počítače HAL3000 -digitální fotoaparáty -záložní zdroje UPS ochrana PC a telefonní linky před bleskem a výpadky proudu -monitory, tiskárny, komponenty, příslušenství -projektory -flash disky -síťové komponenty -software... Poradenství v oblasti hardwaru. Sídlo firmy: ...

Služby: - účetnictví - daně - prodej software pro podvojné a jednoduché účetnictví

Naše služby: - zpracování dat informačních systémů - srovnávání údajů a validace - optimalizace procesů

Tvorba webových stránek. Programování aplikací. Webdesign. Poradenství v oblasti internetových technologií, seo optimalizace.

Poskytovatel bezdrátového internetu v obcích Fryčovice a Brušperk

Vývoj, implementace, správa, tvorba, realizace: - software pro eBusiness, obchod, distribuci a logistiku. Informační systémy.

Vývoj, implementace: - monitorovací a řídící systémy - technicko - informační systémy (TIS) - informační displeje a navigační panely - geografické informační systémy (GIS) - vývoj software na zakázku - SEO.

Prodej: - multidotykové plochy - multidotykové bary. Služby: - vývoj multidotykových aplikací na míru.

RejNet technology s.r.o. se zaměřuje na internetové připojení a instalaci zabezpečovacích a kamerových systémů.

INTUITO s.r.o. se zaměřuje na online marketing a tvorbu webových prezentací.

Airnet-home, s.r.o. se zaměřuje na poskytování připojení k internetu.

Specialista na podporu nezávislého podnikání a provozovatel internetového portálu Na volné noze.

Maloobchod, prodej, služby: - PC, komponenty, příslušenství - software, hardware, školení, instalace Instalace počítačových sítí, webové stránky, outsourcing

Prodej, maloobchod: -informační systémy Tvorba webových stránek, internetových a intranetových řešení.

Maloobchod, prodej, servis: -prodej sestav PC -programy -hardware -software Zprostředkování: -připojení k Internetu

Life in Town s.r.o. je provozovatelem portálů fungujících ve všech krajských městech.

HELIsmile s.r.o. se specializuje na programování databázových aplikací a vývoj aplikací pro produktivní práci.

Prodej a servis: -výpočetní technika -hardware, software -opravy, revize -odvirování -poradenství -instalace -tvorba www stránek.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

PECOSTA, a.s. se zabývá automatizací procesu nákupu.