V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Prodej: -software pro oblast řízení lidských zdrojů,ekonomiky a logistiky -personální informační systémy.

Tvorba webových stránek, administrace, správa a web hosting za nízké ceny. Webové stránky, microsites, e-shop levně, aplikace, šablony, programování, SEO optimalizace pro vyhledávače, copywriting, tvorba obsahu a grafiky webové stránky levně.

Provoz systému Pohlídáme.cz: -rychlý a levný způsob, jak pohlídat dlužníky na insolvenci Vývoj: -webové aplikace -správa serverů a sítí -internetový a mobilní marketing.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály připojení k internetu připojení pevná linka a mobilní tel.

V současné době zasahuje portfolio produktů a služeb zejména do těchto oblastí: - návrh, realizace, provoz a správa lokálních a rozlehlých počítačových sítí - návrh, vývoj a provoz Internetových služeb - připojení k Internetu - hostingové služby - návrh, vývoj a umístění www stránek a aplikací - technická podpora a servis ...

Vývoj, prodej - řídicí a měřicí systémy pro automobilový průmysl.

Montáž - alarmy a střežící kamerové systémy Grafické návrhy elektrorozvodů Elektromontážní práce na klíč - následné odstranění závad zjištěných při revizi - anténní a telefonní rozvody - opravy elektroinstalací - rekonstrukce domovních elektrorozvodů - realizace slaboproudých rozvodů, počítačových sítí, domovních ...

Cílem naší firmy je predevším poskytování kvalitních služeb v oblasti internetu, grafiky a reklamy. Dále klademe důraz na spokojenost zákazníka, kterou získáváme kombinací spolehlivosti, rychlosti, realizací Vašich představ a použitím různých technoligíí (např.: XHTML, PHP, MySQL, JavaScript, atd.). Hlavní nabízené služby: Webdesign, ...

Služby: - webdesign, tvorba webových stránek - SEO optimalizace.

Tvorba webových aplikací na míru, e-shopy, klasické internetové stránky, SEO optimalizace, sestavování a servis PC, zajištění připojení k internetu a jeho nastavení, nastavení serverů, poradenství, správa PC pro nevidomé.

Výroba, prodej: -drátěný program: -police -stojany -držáky -kovové konstrukce -archivní systémy. Výroba: -tištěná reklama -tvorba-internetové prezentace.

Grafické studio. Grafický design. Návrhy, realizace: - firemní logo - logotype design - webové stránky, webové prezentace - webdesign.

Prodej - počítačové komponenty Poradenství v oblasti výpočetní techniky

Vývoj interaktivních internetových aplikací, webových stránek, internetových obchodů či CMS a CRM systémů.

Obchodní poradenství Vývoj a dodávka - podnikové informační systémy Implementace softwarových řešení - programování na zakázku.

Vývoj software: -Gastro systém -Hotel Manager -Pokladní systém Možnost propojení firemního řetězce. Direct Marketingové služby.

Poskytuje - připojení k internetu. Webdesign Vývoj - software na zakázku.

Maloobchod, kamenná prodejna, eshop: -počítače, počítačové sestavy, PC -notebooky -stolní počítače -repasované počítače, bazar -výpočetní technika.

Poradenství a konzultace: - SEO a internetový marketing.

Servis výpočetní techniky Modernizace počítačů - UPGRADE Zpracování videa na PC Instalace sítí LAN Připojení k internetu Finanční leasing výpočetní techniky.

Prodej - osvětlení Projekce - osvětlení Projekční činnost Software služby