V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
-Velkoobchod a maloobchod -Překladatelská a tlumočnická činnost -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Programátorské práce inženýrské výpočty, vývoj aplikací pro složité výpočty, sestavování matematických rovnic a matematické modelování, matematická zpracování a řešení fyzikálních, chemických a dalších procesů, počítačové simulace přírodních dějů i průmyslových systémů

Služby: - fotografické - webdesign - tvorba webových stránek, webové prezentace - optimalizace pro vyhledávače SEO - zálohování - data. Grafické návrhy: - loga, bannery, billboardy, reklamní tabule, vizitky, tiskopisy. Oprava, servis: - počítače, notebooky. Internetový prodej, e-shop: -kosmetika s obsahem přírodní kyseliny ...

Webhosting, serverhosting. Instalace a správa - sítě.

Služby v oblasti informačních technologií zaměřené především pro živnostníky, malé a střední firmy: - správa počítačových sítí a serverů - konzultace v oblasti IT - návrh a realizace datových sítí.

Redakční systémy - webové stránky postavené na CMS DRUPAL - internetové obchody na PRESTASHOP

Grafické práce: - reklamní letáky - plakáty - katalogy - poukázky - vizitky. Softwarový vývoj: - vytvoření webových stránek na klíč. Pořádání sportovním a společenský akcí.

Softwarový audit Softwarové poradenství Školení - výpočetní technika

Pobočka. Informační technologie: - implementace softwaru - vývoj SW - optimalizace podnikových procesů.

Počítačová pohotovost: - servis počítačů 24 hodin denně - zálohování a archivace dat - tvorba a správa WWW stránek - správa počítačových sítí. Prodej: - počítače dle přání zákazníka - faxy OKI.

Vytváření internetových prezentací.

Vývoj, distribuce, servis: - software pro správu a zpracování veřejných zakázek.

Projektová činnost ve výstavbě Zpracování dat

Pomáhám firmám zvyšovat zisk prostřednictvím optimalizace webu pro vyhledávače a správou internetové reputace. Jsem SEO specialista na volné noze.

Reklamní služby Internetový marketing SEO - e - mailing Tvorba - webové stránky s redakčním systémem WEBMASTER - mobilní verze (weby pro mobilní telefony a tablety) - e-shopy a B2B/B2C řešení - informační servery a portály

Dodávka - výpočetní technika Webdesign - výroba - www stránky Webhosting

Vizualizace, multimédia. Tvorba, služby: -vizualizace exteriérů, interiérů. -tvorba 3D modelů objektů. -multimediální prezentace.

Internetová agentura: - tvorba webových stránek, eshopů, aplikací - SEO - PPC - grafické práce - vizitky, letáky, plakáty.... - webdesign.

Vývojář na volné noze. Programováním internetových aplikací v JavaScriptu a kódováním HTML stránek. Tvorba internetových stránek.