V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Marketingové služby. Výroba - www stránky.

Datové centrum MONACO. Provoz datového centra pro externí zákazníky. Služby v oblasti informačních a komunikačních technologií ICT: - server hosting, serverhosting - server housing, serverhousing - SYNOT CLOUD SYNC Virtual data centre. Poskytování profesionálních ICT služeb ostatním společnostem holdingu SYNOT.

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Prodej - software Instalace a outsourcing - software Návhry, instalace a správa - počítačové sítě LAN, WAN - servery na platformách MS WINDOWS, LINUX

- - designérské studio, které nabízím kompletní služby propagace firem v tištěné podobě a na poli interaktivních médií - - designérské studio, které nabízím kompletní služby propagace firem v tištěné podobě a na poli interaktivních médiíwebdesign - internetové firemní prezentace - redakční a publikační systémy Intranet ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Poskytování software. Prodej a servis kancelářské techniky včetně spotřebního materiálu. Počítačové sítě. Pokladní systémy.

Montáže, instalace: - internetové připojení - kamerové systémy CCTV - televizní a satelitní příjem - webové aplikace - webhosting. Služby: - správa sítí, počítačů a serverů.

Služby. - webdesign - návrhy, tvorba internetových stránek, webové stránky, internetové obchody Vývoj: - webových aplikací. Grafické práce. Reklamní služby.

Komunikační agentura je full service reklamní (komunikační) agentura s působností v regionech Praha, Zlín, Tarnowskie Góry.

Internetové připojení - pomocí pevné linky - bezdrátové připojení

Prodej - výpočetní technika Návrh a tvorba webových aplikací Prodej - software Tvorba software na zakázku

Nabízíme prodej a servis výpočetní techniky.

-Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software

Internetové systémy - webové stránky Webhosting

Grafické práce Výroba - www stránky

Tvorba, výroba: - internetové stránky, www* prezentace.

Provozovatel a vlastník datové sítě.

Provozovatel a vlastník datové sítě.

Provozovatel a vlastník datové sítě.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Jsme sdružení živnostníků Wopig - webdesignér, programátor a grafička. Zabýváme se: tvorba www stránek, redakčních systémů a e-shopů.

Tvorba a úprava - webové stránky Zřízení - webhosting

Maloobchod, prodej, servis: -počítačové sítě -počítače -tiskárny -spotřební materiál. Služby: -český software -software MICROSOFT -recyklace tonerových kazet a barvících pásek -servis výpočetní techniky Prodej, instalace, poradenství: -internet -správa a zabezpečení sítí. Obchodní zastoupení: -IBM** ČR -TRILINE ...