V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Tvorba webových stránek a grafického designu.

Vybavení a zařízení bank: - bankomaty - počítačové služby.

Tvorba webových stránek a internetových prezentací.

Maloobchodní prodej: - počítače, notebooky, monitory - počítačové komponenty. Služby: - instalace OS Windows a Linux - instalace libovolných aplikací - antivirové aj. - reinstalace včetně zálohy dat - obnova dat z poškozených médií - návrhy, realizace a správa sítí LAN i WLAN - vysokorychlostní připojení k internetu.

Dodávka - elektroinstalační materiál Revize - elektrické nářadí a spotřebičeeletroinstalační práce Zprovoznění - automatizační paletové dopravníkyprogramování - automaty SIMATIC S300, S400 Tvorba - www stránky Poradenství - hardware - software Překlady - němčina

Servis - výpočetní technika Webové stránky Prodej - software Správa - počítačové sítě Školení - ovládání počítačů

Maloobchod, prodej, servis, oprava: - výpočetní technika, počítače (PC) - kancelářská technika - software, hardware (SW, HW) - počítačové sestavy - počítačové sítě (včetně návrhu, instalace) - serverová řešení - počítačové hry -digitální technika DVB-S, DVB-T, HDTV. Služby: - poskytovatel, provider sítě INTERNET (bezdrátové ...

Zaměřujeme se na branding a grafické návrhy v oblasti firemní identity, informačního designu a webových prezentací. Pomáháme našim klientům komunikovat jednoduše a zřetelně jejich hodnoty. Zakládáme si na vzájemném dialogu, analytickém přístupu a vysoce kvalitním zpracování.

Dodávka - hardwareprodej - IT informační technologie Opravy - počítače Správa - počítačové sítě

Služby v oblasti internetových prezentací. Služby v oblasti IT technologií - programování.

Služby: -tvorba webových stránek -tvorba e-shopů -webdesing -foto a video pro web -webhosting -správa PPC kampaní -seo optimalizace.

Prodej a servis výpočetní techniky - opravy a servis - přeinstalace a odvirování - počítačové kurzy - převody videa a hudby

Vývoj a servis: - software pro bytová družstva a realitní kanceláře - IT poradenství, konzultace, outsourcing

Dodávka, montáž: - bezpečnostní oplocení a zámky pro stroje a zařízení dle směrnice.

Poskytuje připojení k internetu. Webdesign, webhosting. Vývoj software na zakázku.

Vývoj a implementace - softwarové aplikace v oblastech řešení facility managementu.

Telekomunikační služby Bezdrátové připojení k internetu Návrh, realizace a správa - počítačové sítě

Poskytovatel internetového připojení.

Opravy - počítače, webová prezentace, správa, zabezpečení, - počítačové sítě.

Prodej: - informační kiosky - průmyslové klávesnice.

Fotografování svatby, společenské a kulturní akce. Natáčení reklamní spoty, hudební klipy, videklipy, videokatalogy, televizní pořady, dokumentární filmy, módní přehlídky, Billboard, grafické práce, DTP studio, tvorba www stránky.

Služby: - webdesign - webové prezentace, dynamické webové stránky - správa webových stránek, správa webu - vytvoření internetového obchodu, eshopu - SEO optimalizace stránek pro internetové prohlížeče - grafické práce: - návrhy firemního loga, vizitky, propagační materiály.

Společnost EDITEL CZ patří mezi přední dodavatele kompletních řešení pro výměnu elektronických dokumentů mezi firmami, integraci aplikací a síťové služby s přidanou hodnotou. Produkty a služby: - EDI a integrace - elektronická fakturace - digitální archiv - bankovní produkty - security produkty