V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Unlimited Services se specializuje na poskytování kvalitních a komplexních služeb v oblasti outsourcingu IT a správy počítačové sítě, prodeje hardware, software, servisu, poradenství a oprav počítačů a s tím spojených služeb dle požadavku zákazníka.

Nabídka komplexního servisu převodu dat do elektronické podoby a kompletního počítačového zpracování elektronických prezentací.

Servis: -PC a počítačové sítě -zrychlení PC -zálohování a záchrana dat -instalace -školení. Služby konstruktérské kanceláře: -tvorba výkresů pro průmysl (dxf, dwg) -profesionální služby v softwaru Autodesk Inventor.

Dodávka - projekty a kompletní dokumentace strukturované kabeláže datových rozvodů, výpočetní techniky, datových přenosů.

Webový copywriting. Copywriter. Služby: - příprava textů pro webové stránky s ohledem na optimalizaci pro vyhledávače SEO - tvorba a úprava reklamních, marketingových a PR textů: - propagační nabídky, letáky, prospekty, komplimentky, katalogy, tiskové zprávy - jazykové korektury - opravy gramatických a pravopisných chyb.

Poskytování internetových a telekomunikačních služeb.

Služby: - poradenství v oblasti e-byznysu - kreativní grafické návrhy - návrhy řešení, tvorba a provoz internetových a intranetových aplikací - návrhy, tvorba a správa reklamních kampaní na internetu - návrh corporate identity a firemních tiskovin

Prodej, servis: - výpočetní technika - informační systémy.

Maloobchod, prodej: - počítače, doplňky - počítačové sítě - tiskárny. Služby, servis: - internetové prezentace - dohledové systémy - datová úložiště.

Poskytování bezdrátového připojení k internetu v Praze, Neratovicích, Líbeznicích, Kbelích a okolí.

Internetové, bezdrátové připojení, Šumperk, internetové služby, internet, wi-fi.

Služby: - outsourcingové služby - zhotovení webových prezentací, webové stránky - síťové komunikace. Dodávka - hardware a software.

Reklamní kampaně Katalogy - plakáty. Grafické studio, Tvorba www stránky.

Služby: - webdesign - návrhy webových stránek, tvorba webových prezentací - optimalizace stránek pro vyhledávače SEO - kurzy SEO, PHP a MySQL.

Nabídka grafického návrhu a realizace internetových stránek a e-shopů. Provádění SEO a outsourcingu.

Nabízíme kompletní služby pro internet: - tvorba: - www stránky - publikační systémy - webové prezentace - internetové obchody.

Poradenství: - hardware. Správa - linuxové, unixové a BSD systémy. Budování (redundantních) firewallů, IPSeců, VLANů, poštovních serverů. Webdesign. Webhosting.

E - shop, dřevěné stavebnice KAPLA, webové aplikace. Překlady z a do anglického jazyka včetně překladů vyžadujících soudní ověření.

Služby: - vývoj software - tvorba a provoz e-shopů a www stránek.

Produkty: - dispečerská aplikace - komunikační a technologické moduly - GIS a navigace - ostatní moduly.

Dodávka: -podnikové informační systémy - kompletní dodávky informačních řešení a softwarových aplikací.

Vývoj - aplikace pro logistické, transportní, zasilatelské a kurýrní společnosti

Marketingové služby včetně public relations Internetový marketing SEO Webdesign - internetová řešení na míru.

Prezentace. Webové stránky. Grafické návrhy.