V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Společnost Aurendi Czechia s.r.o. se zabývá Aurendi, což je nástroj pro zpracování cenových nabídek pro plechové dílce a svařované konstrukce.

Croseta s.r.o.je společnost specializující se integraci, propojení mezi aplikacemi a programy, cloudové služby.

Poskytovatel internetové Wi-Fi (bezdrátové) sítě v okrese Opava. Více viz www.czhrnet.cz

Prodej, e-shop, opravy, servis: -počítače, notebooky -klávesnice, myši, herní ovladače -faxy -monitory -software a hry -procesory, paměti -mutifunkční kopírky -mobily, telefony z T-mobile -nabídka tarifu, Twist karty -internet -nastavení her -kontrolní pokladny -kalkulačky a psací stroje -faxy a přenosné telefony Výroba: -datová ...

Online reklamy - PPC kampaně - copywriting - linkbuilding - SEO optimalizace Webový design - technická podpora webu

Lokální připojení k internetu. Poradenství a služby v oblasti HW + SW.

Věnuji se provozování webových stránek, jejich tvorbě, následnému spravování a jejich marketingu. Momentálně se věnuji hlavně WoWfan.cz - fanstránka World of Warcraft.

Tvorba webových stránek, responzivní webdesign, optimalizace pro vyhledávače (SEO), copywriting, konzultace, tvorba grafických materiálů.

Služby: - webdesign - tvorba webových stránek - redesign - úprava stávajících webových stránek - grafický design, grafické návrhy: - firemní logo, vizitky, tiskoviny - realizace jídelního menu - návrhy svatebních novin - formátování knih.

Poskytovatel telekomunikačních služeb - internet, televize, telefon

Prodej - ekonomický software KELOC - evidence hmotného a nehmotného investičního majetku - zásobování a řízení skladů - styk s bankou - odběratelé a fakturace - dodavatelé - podvojné účetnictví a daňová evidence - personalistika a mzdy - integrovaný ekonomický systém podniku - ...

Tvorba, prodej - výukový software CONTI SW matematika 6. - 8. ročník

Výroba - www stránky na míru - webdesign

SEO optimalizace webu - SEM správa PPC Datové aplikace, webdesign

Výroba - www stránky - tvorba multimediálních CD-ROMů

Společnost Mevra computers s.r.o. provádí IT poradenství, digital signage, implementace software.

Bc. Lukáš Augusta se zaměřuje na webdesign a tvorbu webových stránek a internetových aplikací.

Ing. Ondřej Mišurec se zaměřuje na servis počítačů, notebooků, mobilů a tabletů, na poradenství v oblasti softwaru a antivirových systémů a tvorbu webových stránek.

Martin Andráši se zaměřuje na vývoj webových stránek, e-shopů a aplikací.

Naše spolehlivé připojení k internetu využívá už přes 4000 domácností a firem. Přidejte se k nim i vy. Působíme v Mnichově Hradišti, Turnově, Bakově nad Jizerou, Sobotce, Svijanech a přilehlém okolí. Dokážeme vám, že technologiím a IT rozumíme. Domácnostem pomůžeme nejen s internetem, ale i televizí (internetovou, satelitní, DVB-T) či voláním. ...

Výstavba a správa počítačových sítí.

Služby: - zabezpečení firemních počítačových technologií - instalace systému pro ochranu dat a databází ve firmách - antimalvarové a zálohovací systémy - cloud, hybridní cloud, virtualizace - správa a implementace firemních počítačových sítí - IT Outsourcing