V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Webdesign výroba: -www stránky. Webhosting.

Vývoj software na zakázku, tvorba webových aplikací, kompletní řešení od analýzy problému až po zaškolení uživatelů.

Vývoj, výroba, prodej: - informační systémy a technologie - komunikační systémy a technologie - Data processing system.

Reklamní kampaně na internetu, webdesign, aplikace.

Prodej, servis: - nové počítačové sestavy, servery - počítačové komponenty, monitory, příslušenství, spotřební elektronika, mobilní telefony a mnohé další.... - notebooky a mobilní PC - správa firemní a domácí sítě - upgrady PC.

Telekomunikace, Eurotel, Contactel. Zastoupení-PALM, PDA-GPS. Elektronický obchod(telefony- příslušenství, kapesní počítače- příslušenství). Výroba, vývoj: -počítače -počítačové hry -software.

Stormware s.r.o. - certifikovaný specialista systému POHODA Autorizovaný prodej a záruční servisní středisko digitálních tiskáren KYOCERA. - PC Lynx a Premio.

Webdesign, tvorba www stránek, především pro malé firmy. Podpora malých firem v olomouckém kraji při zahájení a rozvíjení prezentace na internetu. Reklama na internetu - PPC reklama - poradenství, tvorba a vyhodnocení reklamních kampaní, zkušební kredit zdarma. Tvorba sw na zakázku.

Servis a poradenství - výpočetní technika Připojení k internetu

Práce s PC-instalace programů, instalace nových komponentů a jejich oživení, diagnostika závad, poradenská činnost. Zámečnické práce, drobné opravy všeho druhu. Malování interiérů, pokládka plovoucích podlah, Kompletní dodávky průmyslových podlah, jejich opravy a rekonstrukce. Montáž sádrokartonů. V případě zájmu nebo dotazu mě neváhejte ...

Konference Pořádání - sportovní akce teambuilding Grafické zpracování tiskovin (pozvánky, letáky, vizitky, ...) Tvorba - www stránky Moderování konferencí, společenských, kulturních a sportovních akcípořádání - společenské a kulturní akce

Tvorba www stránek a internetových obchodů Programování projektů na míru Webhosting Grafické návrhy SEO optimalizace

POČÍTAČE RADLICKÁ. Autorizovaný prodejce a servis počítačů Brave. Kompletní servisní činnost v oblasti počítačů. Hardware: - montáž PC - čištění, opravy periférií a mechanik - opravy PC - instalace karet, HW.

Výpočetní technika - výpočetní technika - tisková řešení - servis a služby - tvorba www

Služby: - internetový marketing - reklama - obchod - tvorba internetových stránek - programování webových aplikací.

Servis - hardware, software pro mobilní zařízení, správa, sítě.

Pracuji jako grafik a webdesigner na volné noze. Mezi mojí hlavní náplň patří správa firemní identity a reklamních předmětů pro desítky českých firem. Vytvářím grafické návrhy webdesignů, logotypů polepů aut a dopravních prostředků, reklamy a reklamních letáků, vizitek a to vše v maximální kvalitě

Počítačová firma. Prodej, servis, poradenství: - počítače, výpočetní technika, PC - hardware, software. Tvorba webových stránek, webdesign.

Optimalizace pro vyhledávače SEO Osobní a firemní webové stránky - internetové obchody.

Fotoslužby Grafické návrhy Kompletní řešení webových prezentací, tvorba - internetové obchody

Tvorba webových stránek Webhosting