V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Maloobchod, prodej: - software pro grafiku a tisk.

Prodej - obchodní software - informační systémy

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - software - kancelářská technika - telefonní ústředny - telefony, telefaxy - kopírky - pokladní počítačové systémy. Poskytování: - předběžné návrhy projekty a kompletní montáže počítačových sítí. Renovace: - tonerových a inkoustových kazet.

Tisk - vizitky - prospekty - letáky - katalogy Grafické návrhy - firemní loga Tvorba - www stránky, webdesign.

Návrha a dodávka - IT infrastruktura Školení - IT infrastruktury.

IT společnost zabývající se službami souvisejícími s vývojem, realizací a rozvojem ekonomického aplikačního softwaru SkySon.

Návrh a správa počítačových sítí.

Renovace starších počítačů Poradenství v oblasti technologie.

Výhodné připojení k internetu na Chomutovsku a Kadaňsku

Společnost SC Servis, s.r.o. působí v České republice od jara roku 1992. Prodej software se specializací na aplikace z finančního, bankovního a kapitálového trhu.

Grafické návrhy - letáky - vizitky - brožury - reklamní cedule Výroba - www stránky

Elektroinstalační práce Připojení k internetu Výstavba a správa - datové sítě

Počítače včetně příslušenství - tiskárny Distribuce - software ekonomický, zdravotnický, restaurační

Hodinový manžel. Montáž nábytku. Montáž kuchyně, kuchyňské linky. Instalatérské práce. Elektrikářské práce.

Údržba, servis, úpravy a opravy: - počítače - notebooky. Konzultace: - výpočetní technika. Výuka: - výpočetní technika. Záchrany dat. Provozuji počítačovou záchranku opravy i údržbu počítačů a notebooků odstraňování virů záchranu dat instalaci softwaru Windows včetně legalizací instalace OS X, Linux.