V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Vytváříme kreativní grafické práce určené pro internet a klasická média. Zpracujeme pro vás corporate identity, loga, vizitky, letáky, billboardy. Specializujeme se zejména na návrhy pro webové prezentace, e-shopy, bannery, flash animace a hry.

Tvorba webů a e-shopů, reklamní kampaně, měření výkonu, poradenské služby, kompletní servis v oblasti internetového marketingu.

Poskytováním databází pro elektronické obchody, které obsahují strukturované a podrobné specifikace zboží. Poskytování informací o zboží internetovým obchodům.

Papaya design s.r.o. se zaměřuje na grafické práce, tvorbu loga, webových stránek a propagačních materiálů.

NejPřipojení.cz s.r.o. se zaměřuje na zprostředkování internetového připojení, spolupracuje s malými i velkými poskytovateli.

Služby: -tvorba www stránek -programování

Služby - poskytovatel telekomunikačních služeb - internetové připojení - hlasové služby - webhosting - webdesign - zálohování dat Velkoobchod, maloobchod, prodej - výpočetní technika - počítače, PC sestavy, příslušenství - software

Podej a servis výpočetní techniky -prodej a servis kancelářské techniky -internetová kavárna -prodej odborné literatury a časopisů -poskytování software -činnost organizačních a ekonomických poradců -činnost účetních poradců, vedení účetnictví -výroba, instalace a opravy elektronických zařízení -grafické práce -poskytování ...

Prodej a servis hardware a software, prodej ekonomického software, vedení účetnictví, kompletní IT outsourcing.

SpongeData s.r.o. se zaměřuje na vývoj aplikací zaměřených na zpracování objemného množství dat a antivirovou bránu pro kyberbezpečnost.

PLAION SERVICES s.r.o. se zaměřuje na vývoj her, distribuci softwaru, filmovou produkci a na služby v oblasti počítačových sítí.

Služby: -stavební informační systém -www prezentace firem -tvorba www stránek -zakázky a tendry, stavební chat.

Služby: -grafický design -tvorba webových stránek

Poskytujeme služby v oblasti grafiky, tisku, webdesignu, výroby razítek, potisku textilu, gravírování, plotrovaných folií, reklamních předmětů a mnohem více.

Služby: - propagace a marketing - webdesign - pronájem, správa a údržba nemovitostí

Služby v oblasti Public a Media Relations - copywriting - internetový marketing - mediálního zastupování - reklamní texty a slogany - SEO optimalizace.

Služby - servis a opravy pc - odvirování počítačů a notebooků - záchrana a obnova dat - zálohování dat.

Služby: - hosting - tvorba www stránek - tvorba internetové prezentace.

Služby: - tvorba www prezentace - tvorba www stránek - správa a aktualizace webu.

Služby: - tvorba webových stránek - marketing a správa sociálních sítí - grafika - webdesign.

Twisted Fox s.r.o. se zaměřuje na technologická řešení pro malé společnosti i velké korporace, testování webových stránek a na investiční činnost.

CompSystems, s.r.o. se zaměřuje na servis tiskáren, kopírek a počítačů, tvorbu webových stránek, grafické služby a prodej výpočetní techniky.

Robert Bisom se zaměřuje na outsourcing IT - sítě, servery, kamery, telefony, montáže, Microsoft 365 a mnoho dalšího.

Future Mining s.r.o. se zaměřuje na kryptoměny, stavění těžebních zařízení a správu IT parků.