V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Vývoj a dodávka: - informační technologie a ekonomické informační systémy.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály Zámečnictví, nástrojářství

Postaráme se o Vaše počítače. Poskytujeme rozsáhlé portfolio služeb, z nichž za klíčové považujeme správu počítačových sítí.

SEO optimalizace SEO analýzy Marketingová podpora E - shopy Webové prezentace Grafické návrhy

Tvorba a vývoj webových aplikací na míru. Programování e-shopů, www stránek, internetových prezentací. Tvorba databázových aplikací. Služby: -zřízení Internetového obchodu -poradenství v oboru IT.

Služby: - výroba, dodávka software (SW) na zakázku od návrhu struktury, grafického zpracování až po implementaci u zákazníka.

Prodej: - výpočetní technika - příslušenství. Návrh, výstavba: - PC sítě.

Webové stránky včetně souvisejících služeb.

Vývoj, prodej, servis: - informační systémy.

Dodávky a integrace: - výpočetní technika a sítě LAN zejména pro speciální použití včetně kamerových, přístupových a prezentačních systémů, pozemní letecké techniky a leteckého vybavení, simulační techniky a speciálního vybavení.

Natáčení - reklamní spoty - videoprezentace Katalogy - letáky Grafické prácetvorba - katalogy - letáky Servis - výpočetní technika Návrh a realizace - IT řešení Webdesigninternetová prezentace

Kompletní služby v oblastech: - reklama - tisk od návrhu po realizaci. Prodej: - papírnictví.

Internet: - ucelené řešení internetových služeb, které zahrnují připojení do sítě Internet, provoz aplikačních serverů a především vývoj webových aplikací. Intranet.

Komplexní služby v oblasti reklamy a marketingu na internetu. Tvorba webových stránek, optimalizace pro vyhledávače(SEO), správa PPC kampaně a poradenství.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

-poradenství v oblasti ICT -databáze, firemní ERP -správa sítě -tvorba webů -webhosting

Umělecké malířské práce originální nástěnné malby Tisk - polygrafie Grafické studio - výroba - animace - loga - včetně 3D animace a vizualizace Vydavatelství Tvorba - www stránky

Pranet.cz nabízí stabilní rychlost připojení k internetu. Poskytujeme kabelové a bezdrátové připojení k internetu dostupné v Praze a okolí se zřízením služby ZDARMA. V nabídce máme jak garantované připojení pro firmy, tak nejlevnější připojení k internetu za 148 Kč měsíčně bez potřeby o2 pevné linky. Dále zajišťujeme výstavbu WiFi - HotSpot sítí ...

DTP studio Polygrafické výrobky Nakladatelství Zhotovení knihy podle objednávky zákazníka.

Grafické studio SEO optimalizace - webmarketing Tvorba - www stránky - e-shopy.

Prodej, servis: - výpočetní technika, počítače, komponenty, příslušenství. Tvorba: - www stránky.

Školení - tabulkový procesor EXCEL, včetně VBA (makra) - zákaznické aplikace v Excelu

Poskytuje připojení k internetu Veškeré servisní práce na PC

Provozujeme vlastní internetové servery a zabýváme se hlavně internetovými službami. Jsme dynamická společnost mladých odborníků, kteří se snaží ovládnout internetové technologie a po pochopení potřeb klienta je obrátit nekompromisně v jeho prospěch.