V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Nabízíme marketingové a outsourcingové služby v oblastech FMCG, obchodu, marketingu, průzkumu trhu, modelingu a komparzu, založení a správy e-shopů.

Ekonomický software WinDUO Vývoj a prodej ekonomického software pro vedení účetnictví a daňové evidence. www.winduo.cz - vyzkoušejte WinDUO-GRATIS. Vedení účetnictví, daňové poradenství. Pronájem školících prostor.

Naše internetové služby poskytujeme domácnostem, firmám i státním institucím. Váš rodinný domek připojíme bezdrátově. Pokud bydlíte v bytě nebo máte kancelář v obchodním centru, doporučujeme připojení pomocí kabelu. Zájemcům o individuální připojení k internetu nabízíme dedikovanou kapacitu.

Prodej, servis: - počítače včetně příslušenství - síťové prvky - softwarové vybavení - ozvučovací aparatura - zabezpečovací zařízení - kamerové systémy. Opravy: - průmyslová technika - spotřební technika

Grafické práce Tiskoviny, letáky, katalogy, skládačky, vizitky Design manuály (Corporate Indentity), tvorba logotypů Tvorba webových stránek, redakční systém Webdesign Flash animace Optimalizace pro vyhledávače (SEO) Webhosting Reklamní a upomínkové předměty PVC desky, PVC bannery a plachty Polepy a řezaná reklama Produktová ...

Výroba - www stránky - webové aplikacecopywriting - redakční systémy

Ofsetový tisk Grafické práce Webdesign

Výroba - www stránky, prezentace e - shopy

Montáž - digitální satelitní přijímače Prodej - kancelářská technika Servis - kancelářská technika Internetový obchod - kancelářská technika - výpočetní technika Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika Připojení k internetu

Reklama, reklamní služby. Grafika. Velkoplošný tisk. Reklamní tabule. Vizitky, letáky. Razítka. Kopírování. Polepy automobilů. Tvorba www stránek. Fotožaluzie, fotorolety. Vertikální žaluzie a rolety s fototiskem. Fotoobrazy na plátně.

E-shop - spotřební elektronika - MP3 - kamery - fotoaparáty - telefony - faxy - hardware Prodej - hardware Návrhy, realizace, správa - počítačové sítě Zálohování a archivace - data

Prodej výpočetní techniky: -notebooky -tiskárny -software -internet

Full service reklamní agentura. Komplexní reklamní služby: -DTP studio, tisková reklama -TAXI magnetické polepy -prodej, potisk textilu -pronájem reklamních ploch -provoz webkamer -grafické a designerské práce -řezaná a lepená reklama -propagační a reklamní předměty

Reklamní agentura Grafické návrhy - reklamní předměty Pořádání - sportovní akce Grafické návrhy - tiskoviny Webdesign.

Tvorba www stránek. Optimalizace pro vyhledávače. Výroba: - e-shopy.

Freelance webdesignér. Nabízím: Webdesign; Vstupní analýzu zdarma; Rozbor stávajícího webu; Zpracování a návrh struktury webu a wireframes.

TISK WEB GRAFIKA Pobočky: - Krnov, Nádražní 2 - tel.: 554615140 - e-mail: krnov@retisgroup.cz

Výroba - www stránky - webdesign

Průmyslová automatizace, dodávky řídicích systému na klíč. Zakázkový vývoj software. Technologie: .NET, Java, SQL. OS: Windows, Android.

Prodej, výroba: - hardware - www stránky - webové aplikace a prezentace - software.