V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Vývoj a distribuce systému MagikINFO. Systém MagikINFO je vyvíjen již od roku 1999 a je určen k: - řešení problematiky Software asset managementu - provádění auditu SW a HW - správě licencí - vzdálené správě počítačů - monitoringu počítačů a uživatelů - efektivní správě požadavků - HelpDesk

Elektromontážní činnost - elektromontáže - opravy - revize Hromosvody Domácí telefony Datové sítě

Prodej - výpočetní technika Servis - počítače Tvorba - webové stránky

Inženýrská činnost v oblasti informačních technologií.

Průmyslový a multimediální design (webdesign, showrealy, game design a další formy animací 3D modelů), grafický design, výroba fyzických modelů.

Výroba - www stránky - internetové aplikacewebdesign Programování - software.

Reklamní ateliér - DTP tiskoviny - polepy vozidel - cedule - bannery - reklamní předměty - tvorba www - expozice

Programování softwaru na zakázku podle požadavků zákazníkaspecializace- oblast podnikových portálů či informačních systémů.

Komplexní služby v oblasti výpočetní techniky, správa počítačových sítí. Maloobchod, prodej, instalace, oprava, servis: - počítače, PC - výpočetní technika. Webdesign. Tvorba internetových stránek. Reklamní bannery.

Komplexní služby v oblastech zpracování: - účetnictví - podvojené účetnictví - vzdálené účetnictví - daňová evidence - daňové poradenství - mzdová agenda - personalistika - komunikace s orgány státní správy. Dále nabízíme komplexní dodávky HW a SW včetně implementace informačních systémů a správy počítačových sítí.

Internet marketing - SEO optimalizace Webdesign

Nabízíme webhosting, webdesign, správu internetových aplikací a sítí

WIFI připojení k internetu - přípojky v pásmu 2, 4 a 5 GHz, bez datových limitů FUP a bez agregace dělení rychlosti mezi více účastníků.

Dodávka - průmyslová automatizace - řízení procesů v energetice Dodávka - řízení procesů v energetice Vývoj - hardware ke komfortnímu sběru dat z elektroměrů a jejich přenosů do nadřízeného ŘS Vývoj - software pro řízení gravimetrických dávkovacích strojů MAGUIRE.

Poskytuje - VOIP telefonování - připojení k vysokorychlostnímu internetu.

Nabídka služeb v oblasti IT, consultingu či kontaktních center. Nabídka eDetektivu. Bezpečnostní audit, síťový audit. Provozní oddělení: Slovenská 1678/19 669 02 Znojmo Tel.:515221861;515223750 tech@ryant.cz Obchodní oddělení - Brno: Drážní 253/7 627 00 Brno Tomáš Hrazdil Tel.: +420 602 757 ...

Montáž - satelitní technika E- shop - satelitní a WIFI technika - LED osvětlení - konektory - spojky Poskytování - připojení k internetu.

Zabýváme se komplexními službami v oblasti vývoje zákaznických aplikací, službami technické podpory a odborným poradenstvím. Poskytujeme služby na vysoké odborné a technické úrovni, to je realizováno především za využití technologií Oracle a Java, přímou dodávkou nebo subdodávkou skrze významné integrátory. Vývoj softwarových služeb. Služby ...

Grafické a internetové studio se sídlem v městě Písek (Jižní Čechy) zpracovává firmám vizuální styl od tvorby logotypu, grafiky tiskovin (letáky, plakáty, kalendáře, katalogy, firemní tiskoviny) a venkovní reklamu (billboardy, reklamní tabule, polepy vozidel) až po webdesign a tvorbu internetových stránek včetně redakčních systémů a tvorbu ...

Služby: -výkon zeměměřičských činností -geologické práce -projektová činnost ve výstavbě -poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -provádění staveb, jejich změn a odstaňování tzv. demolice staveb -přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -zprostředkování obchodu ...

Nabízíme tvorbu www stránek, webdesignu a internetových aplikací. http://evron.cz; http://chcishop.cz; http://chciwwwstranky.cz

Vývoj a prodej: -účetní a skladové programy -elektronické a zabezpečovací systémy.