V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Výroba: - řezaná a lepená grafika. Grafické práce. Webdesign.

Společnost ESO Systém, v.o.s, poskytuje komplexní služby v oblasti ekonomiky (od zpracování účetnictví po daňové poradenství) a výpočetní techniky .

Instalace, správa, projekce, vývoj: - elektronické zabezpečovací zařízení - kamerové systémy - prodej výpočetní techniky - počítačové sítě - datová a serverová centra - tvorba zakázkového software - webhosting - webdesign.

Prodej, pronájem: - kancelářská technika kopírovací stroje, skartovače, vazače Prodej, pronájem IT: - tiskárny - počítače - notebooky - LCD monitory. Poradenství, konzultace: - software Externí správa sítí.

Nabízíme tvorbu internetových obchodů, webových prezentací a aplikací. Poskytujeme webhostingové a DTP služby. Fotografujeme objekty z výšky.

Grafické studio, tvorba www stránek, reklama & PR, servis PC. Naši prioritou je péče a přístup ke klientům, kteří se na nás mohou obrátit 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Všechny projekty pro naše klienty jsou řešeny individuálně přímo na míru. Nabízíme profesionální kvalitu za nízké ceny

Repase a odvirování - počítače Webové prezentace Konzultace a poradenství - informační technologie Školení - internetové dovednosti - používání operačních systémů

Návrh a realizace - telekomunikační sítě

Služby: - poskytování a správa hlasových a datových služeb - vyvoj softwaru pro ústředny, callcentra a SMS kampaně - řešíme developerské projekty slaboproudých instalací sítí a ústředen od výstavby až po konečnou správu u koncových zákazníků - zabezpečujeme fungování firem v oblasti IT: správa Windows serverů, správa routerů, správa PC ...

Nakladatelství: -vydavatelství odborné literatury -slovníky -učebnice -učební pomůcky určené pro ZŠ, SŠ a gymnázia -knihy -DTP (kompletní sazba a zlom) -grafické studio -prodej, distribuce literatury, knih -výroba, prodej e-knih, ebook -tvorba interaktivních výukových materiálů - eshop - nabídka 40.000 knih vybraných českých ...

Služby: - externí správa počítačových sítí - vysokorychlostní serverové moduly - mobilní aplikace - webové aplikace - počítačové sítě a IT služby pro firmy - desktopové aplikace - prototypování nových technologií - údržba produktů - virtualizace (VMware, KVM, Xen, Amazon).

Telefony a komunikační technika, dodávky komplexních řešení v oblasti výpočetní a telekomunikační techniky.

Služby: -vytvoření www stránek na míru -grafické služby -tisk vizitek, letáků a dalších propagačních materiálů¨ -internet marketing (analýza, seo optimalizace, správa PPC kampaní).

Tvorba webových stránek, správa a optimalizace webu, design na míru včetně vlastní administrace. Grafické práce, letáky, vizitky, reklamy, bannery, loga....atd.

Projekce, poradenství: - automatizace a řízení - technická podpory výroby - vývoj software pro řízení operací - kvality ve výrobě. Kurzy a semináře pro personál údržby, programátory i manažery oblast nezávislých řešení v automatizaci

Informační technologie: - správa informačních systémů - vývoj programového vybavení - tvorba webových prezentací založených na publikačním systému pro správu obsahu a internetových obchodů - vývoj elektronických systémů.

Profesionální tvorba webových stránek, e-shopů a mobilních webů. Vytváříme softwarové a internetové aplikace na klíč.

Dodavatel, prodej: -komplexní řešení v oblasti digitálního zpracování obrazu a předtiskové přípravy -strukturovaná kabeláž, aktivní i pasívní síťové prvky, pracovní stanice

Grafické práce, design. Webdesign. Tiskoviny, katalogy. Návrh www stránek.

Software pro makléře, realitní kanceláře, realitní sítě.

On - line marketingové poradenství Webové stránky a komponenty na míru

Grafické práce. Webové stránky, webdesign. Programování v PHP a MYSQL.