V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Tiliaris, s.r.o.
Firma Tiliaris, s.r.o. se zaměřuje na implementaci, servis, business intelligence, vedení projektů a konzultační činnost. Nabízí komplexní řešení v oblasti IT, včetně správy a optimalizace projektů, analýzy dat a poskytování odborných konzultací. Společnost klade důraz na efektivitu, inovace a spokojenost zákazníků. Sídlo se nachází v Brně.
Tiliaris, s.r.o.
Propagace: - firmy - výrobky - internetový marketing - public relations (PR). E-shop, prodej: - ekologické lahve Tvorba, správa: - webové stránky, web, webové aplikace - hosting, domény.

Zprostředkování obchodu Poradenství v oblasti hardwaru a softwaru

Správa a nemovitosti Opravy a servis - počítače - servery - tiskárny Správa - počítačové sítě Zálohování - data

Vývoj informačních systémů. Prodej programu na zpracování odborných studií a analýz nebo účetnictví.

All IT je systemovy integrator IT. Dodavky HW, SW, servis, instalace vcetne predprodejni podpory a prezentaci produktu (IT reseni).

Zlepšujeme pozice webů ve vyhledávačích. Připravujeme SEO analýzy.

Produkty a služby: - vizitky - razítka - digitální tisk - velkoformátový tisk - letáky - webdesign - firemní styl - rámy na míru.

Nejvýznamnější poskytovatel komplexních řešení a služeb, založených na informačních technologiích v České republice.

Vývoj, dodávky, zavádění a servis informačních systémů IS/IT. Systémová integrace. Služby: -poradenství -v účetnictví -personalistika -daňové poradenství -audit -velkoobchodní i maloobchodní prodej -skladování zásob -řízení výroby -čárové kódy -manažerské řízení firem.

Mým hlavním zaměřením je 3D grafika a animace anorganických objektů, kterou vytvářím v legální verzi softwaru Cinema 4D R13 Visualize od společnosti Maxon. Tvořím převážně produktové a architektonické vizualizace. Ale rád se pouštím i do složitějších věcí, jako jsou animace technologických procesů. Vím, že řada lidí neví, co může od 3D grafiky ...

Reklamní studio Event marketing - podpora prodeje Velkoplošné reklamy Výroba - reklamní dárky Reklamní textil Copy centrum Grafické studioDTP Wedesign

Služby: - informační a komunikační systémy. Další služby: - návrh optimální konfigurace, kapacity a výkonu hardware vzhledem k potřebám firmy. - zakázkové programování - dostupnost v závislosti na sjednaných podmínkách - telefonická podpora hot-line - pravidelné kontrolní dohledy - vzdálená správa systému - IT ...

Software pro automobilové, kolejové i technologické váhy. Provozovna: Holín 100, Jičín

Naše společnost se zabývá poradenstvím a konzultacemi především v oblasti krizového řízení. Ovšem nabízíme také pronájem kanceláří a jednacích prostor v našem officentru či služby webdesign studia.

Zabýváme se vytvářením aplikací do mobilních komunikačních platformách a následnou podporou prodeje. Vytváříme aplikace a reklamní kampaně s vysokou efektivitou.

Grafické studio: -reklamní tiskoviny -tvorba www stránek -grafika -samolepicí etikety v kotoučích.

Digitální atlas. Softwarový produkt, který obsahuje kompletní elektronicky zpra-covanou mapu ČR a podrobné mapy měst. Tyto mapy jsou vektorové a jsou spojeny s rozsáhlými databázemi firem, institucí, kulturních památek, přírodních zajímavostí, pošt, ubytovacích a zdravot-nických zařízení atd. Možností je i tvorba vlastních databází.

Multiplayerové online hry a portál s webovými hrami. Pokud máte zájem o reklamní spot, kontaktujte mne na info[x]notsocasual.com

Vývoj softwaru a www na zakázku, IT outsourcing a poradenství, firemní identita, design, B2B řešení, podnikové aplikace, SEO a IT audity.

Mezi naše služby patří zejména internetový marketing, optimalizace pro vyhledávače (SEO), tvorba webových stránek a doménové poradenství. V těchto oblastech Vám rádi poradíme a pomůžeme vašemu internetovému obchodu/webu přivést nové zákazníky.

Nabízíme komplexní služby pro prezentaci na internetu. Profesionální tvorba www stránek, webdesign, e-shopy. Zajišťujeme zvýšení návštěvnosti a prodejní účinnosti. PPC reklama, SEO optimalizace pro vyhledávače, internetový marketing.

Prodej a servis počítačů: -hardware -software. Instalace a správa sítí.

Servis - výpočetní technika Bezdrátové připojení k internetu - WIFI připojení k internetu v okrese Pardubice a Ústí nad Orlicí Webhosting Provoz - datové sítě

Digiprofi.cz je specialistou na prodej elektra a digitální techniky, jako bílé zboží, počítače, domácí elektrospotřebiče, fotoaparáty, mobilní telefony. Snažíme se aby jsme ve většině byli levnější než konkurence při zachování nadstandardních služeb, novinky, soutěže, věrnostní program apod. Bílé zboží: - ledničky - chladničky - ...